Forum » Kaj kupiti » Nakup 5.1 home cinema sistema
Nakup 5.1 home cinema sistema
alum ::
Zdravo!
Ze nekaj casa se ukvarjam z mislijo, da bi svojo sobo obogatil s surround systemom. Zdaj uporabljam Dolby Pro Logic (stolp + racunalniski zvocniki). Zanima me kaksna je razlika med tema sistemoma, oz. ce se mi splaca preklopit na 5.1. Ogledal sem si tudi sistem zvocnikov Creative Inspire P580, ki so bili na zelo dobro ocenjeni s strani uporabnikov. Zanima me se vase mnenje oz. izkusnje z omejnenimi zvocniki, plusi in minusi, itd.
Aja pa se nekaj...sam uporabljam integrirano zvocno kartico (standard na asusovih platah), zanima pa me, ce je zvok veliko kvalitetnejsi s kakim 5.1 sistemom:)!
LP, wakum
Ze nekaj casa se ukvarjam z mislijo, da bi svojo sobo obogatil s surround systemom. Zdaj uporabljam Dolby Pro Logic (stolp + racunalniski zvocniki). Zanima me kaksna je razlika med tema sistemoma, oz. ce se mi splaca preklopit na 5.1. Ogledal sem si tudi sistem zvocnikov Creative Inspire P580, ki so bili na zelo dobro ocenjeni s strani uporabnikov. Zanima me se vase mnenje oz. izkusnje z omejnenimi zvocniki, plusi in minusi, itd.
Aja pa se nekaj...sam uporabljam integrirano zvocno kartico (standard na asusovih platah), zanima pa me, ce je zvok veliko kvalitetnejsi s kakim 5.1 sistemom:)!
LP, wakum
alum ::
ok...vidim da niste prevec zagreti za odgovor na to vprasanje . Pa bom vprasal drugace. Kaj menite o novem Logitechovem sistemu X 530. Oziroma, ker se s tem sistemom najverjetnej se niste srecali, ker pride pri nas na trzisce komaj enkrat septembra, kaj menite o ostalih Logitechovih sistemih...kaksne izkusnje??
LP, wakum
LP, wakum
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvočna- Koliko veliko bolje?Oddelek: Zvok in slika | 1644 (1352) | macgajver |
» | c++ preverjanje stevilOddelek: Programiranje | 1667 (1462) | ]Fusion[ |
» | flash vprasanjeOddelek: Izdelava spletišč | 1060 (991) | pivmik |
» | mysql napakaOddelek: Izdelava spletišč | 770 (715) | Red_Mamba |
» | iis in firefox in opera in tezaveOddelek: Izdelava spletišč | 969 (914) | alum |