Forum » Izdelava spletišč » Povezovanje phpBB in e107
Povezovanje phpBB in e107
ŽirC ::
Problem je sledec, ker je bil forum phpBB 2.0.6, narejen prej kot stran e107 in mi ni bilo smiselno zbrisati kar lepo stevilo tem in postov in tako sem postavil obe strani vsako zase, sedaj bi jih, ce je seveda mozno spravil skupaj, saj toliko da bi bili userji za obe strani in bi tudi delovali na obeh.
Lp, ZirC
Lp, ZirC
aks.rula.org
Tody ::
HUM.. V čem je problem ? Vsi bi imel forum ugrajen notri... Pač daš link do strani kjer je BB in to je to... Drugače se pač moreš igrat in popravljat html datoteke od portala... Pomoje se ti bolj splača dat link na forum...
pivmik ::
Zaradi uporabnikov se gre.
Da ni forum ločen od strani, da ni treba se 2x registrirat, da ne ne pride do konfliktov med uporabnikom foruma in potrala,,....
Pa editirat bi moral PHP ne html.
Poskušaj najti že narejen integriran PHPBB forum za e107 - seveda na uradni strani ne tukaj na slo-techu.
Ali sprogramiraj eno PHP skripto, ki prenese vsa sporočila iz PHPBBforuma v forum od e107, uporabniki pa naj se ponovno registirajo v portal pa je.
Da ni forum ločen od strani, da ni treba se 2x registrirat, da ne ne pride do konfliktov med uporabnikom foruma in potrala,,....
Pa editirat bi moral PHP ne html.
Poskušaj najti že narejen integriran PHPBB forum za e107 - seveda na uradni strani ne tukaj na slo-techu.
Ali sprogramiraj eno PHP skripto, ki prenese vsa sporočila iz PHPBBforuma v forum od e107, uporabniki pa naj se ponovno registirajo v portal pa je.
LP, Gregor GRE^
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | izdelava portala - najboljša skripta?Oddelek: Izdelava spletišč | 2343 (1734) | Looooooka |
» | Preoblikovanje html strani v portalOddelek: Izdelava spletišč | 1483 (1272) | roli |
» | Php nuke mi najedaOddelek: Izdelava spletišč | 1172 (956) | Lucko |
» | Portali?!?Oddelek: Izdelava spletišč | 3187 (2337) | gregy |
» | portal system (CMS) / izgradnja na novoOddelek: Izdelava spletišč | 1224 (1126) | pivmik |