Forum » Elektrotehnika in elektronika » Kje dobiti univerzalni napajalnik/apater na 12 V?
Kje dobiti univerzalni napajalnik/apater na 12 V?
Bannockburn. ::
Pozdravljeni.
Zanimam se za univerzalni napajalnik na 12 V s priključkom za vžigalnik cigaret v avtu.
Rabil bi takega z možnostjo zamenjave polaritete in določanjem napetosti (konkretno rabim od 3 do 5 V, vendar tudi druge napetosti ne bi škodile).
Lahko še nekdo omeni tudi ceno in zanesljivost artikla, ki ga propagira?
Adapter bi namreč želel kar "vgraditi" v avto, zato bo ležal fiksno na spodnji strani armaturne plošče in nočem, da gre že po enem tednu kaj k vragu. Deloval pa bo konstantno (polnjenje fotoaparata, predvajanje mp3 glasbe itd.).
Hvala za nasvete!
Zanimam se za univerzalni napajalnik na 12 V s priključkom za vžigalnik cigaret v avtu.
Rabil bi takega z možnostjo zamenjave polaritete in določanjem napetosti (konkretno rabim od 3 do 5 V, vendar tudi druge napetosti ne bi škodile).
Lahko še nekdo omeni tudi ceno in zanesljivost artikla, ki ga propagira?
Adapter bi namreč želel kar "vgraditi" v avto, zato bo ležal fiksno na spodnji strani armaturne plošče in nočem, da gre že po enem tednu kaj k vragu. Deloval pa bo konstantno (polnjenje fotoaparata, predvajanje mp3 glasbe itd.).
Hvala za nasvete!
SSH ::
Drugače še nisem zasledil tega, lahko pa ti ga jaz naredim, max.tok bo 5A {to je dost}
nastavljalboš lahko voltaže od 1.5V navzgor. ....
če te zanima, MAIL.
Lp, FReAK.
nastavljalboš lahko voltaže od 1.5V navzgor. ....
če te zanima, MAIL.
Lp, FReAK.
na žalost nič. vse skupaj bi blo na pcb-ju okrog 5X5cm, tipke pa vso regulacijo pa si lahko izbereš sam =).
Lp, FReAK.
Lp, FReAK.
Pošlji mi MAIL da ne boma na forumu sklepala poslov .
Jaz naredim regulacijo, ki je lahko al večstopenjska{imaš možnost prekljapljati men večimi vnaprej določenimi napetostmi} al pa brezstopenjska{za regulacijo skrbi potenciometer, ga lahko po mili volji obračaš in nastavljaš voltažo}.
V glavnem, pošlji mi mail, napiši kake prikjučke želiš..... in vglavnem specifikacije katerih se naj adapter lasti, in pa ceno ki se ti zdi primerna.
Lp, FReAK.
Jaz naredim regulacijo, ki je lahko al večstopenjska{imaš možnost prekljapljati men večimi vnaprej določenimi napetostmi} al pa brezstopenjska{za regulacijo skrbi potenciometer, ga lahko po mili volji obračaš in nastavljaš voltažo}.
V glavnem, pošlji mi mail, napiši kake prikjučke želiš..... in vglavnem specifikacije katerih se naj adapter lasti, in pa ceno ki se ti zdi primerna.
Lp, FReAK.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SSH ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabim podatke z mojega diska nujnoOddelek: Strojna oprema | 1247 (1041) | Ch4N93 |
» | Ali je znamka pomembnaOddelek: Kaj kupiti | 968 (738) | pingec |
» | Mi lahko kdo flasha 2M BIOSOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1190 (1028) | |SNap| |
» | kera matična?Oddelek: Strojna oprema | 1266 (924) | SSH |
» | VKLOP/IZKLOPOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1148 (1022) | SSH |