Forum » Pomoč in nasveti » explorer šteka
explorer šteka
robinho ::
Računalnik mi začne vedno štekat po kakih 10-15 min uporabe. štekat začne explorer ki ima zelo velko Mem. usage. Pol še začne štekat windows media player, pol počas še pa drugi programi. Kva je to kak virus, al programski defekt, al je kej disk pokvarjen.
ERGY ::
Morda mas premal rama ??? povej nam konfiguracijo sistema !!! ce mas premal rama zacne po dolocenem casu namesta rama rabit disk in potem kr posteno steka. Morda mas celo premajhen swap file. Probaj defragmentirat (diskkeeper je en bolsih programov) ...
LP ERGY
LP ERGY
Mam Windows XP Sp1 (ne morem posodobit ker nimam neta), 512 DDR, 120 GB.
Ma kake veze to, da mam disk skor do konca zafilan s filmi?
Defragmentacija ne pomaga.
P.S.: Na disku mam tud en film, ki ga ne morm zbrisat, ker je v uporabi (predvidevam, da od explorerja)
TNX in adv.
Ma kake veze to, da mam disk skor do konca zafilan s filmi?
Defragmentacija ne pomaga.
P.S.: Na disku mam tud en film, ki ga ne morm zbrisat, ker je v uporabi (predvidevam, da od explorerja)
TNX in adv.
mrTwelveTrees ::
ja če maš disk zafilan skor do fula to kar dosti upočasni računalnik
če ne moreš kak file zbrista, si pa jaz pomagam tako da uporabim stari NORTON commander in zbrišem ta file
če ne moreš kak file zbrista, si pa jaz pomagam tako da uporabim stari NORTON commander in zbrišem ta file
Zelo upočasni... ne pa da popolnoma zašteka explorer in WMP, tako da je treba na koncu mašino resetirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | oblivion problemčičiOddelek: Igre | 927 (818) | detroit |
» | A je kriva plata???!!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 827 (657) | pcmania |
» | Kateri antivirusni program priporočate ??Oddelek: Programska oprema | 2105 (1872) | SavoS |
» | Redhat 8.0: You do not have enough RAM availableOddelek: Operacijski sistemi | 1005 (875) | Packač |
» | Instalacija win2000Oddelek: Pomoč in nasveti | 624 (545) | asd_guy |