Forum » Mobilne tehnologije » naročnina
naročnina
Hammer123 ::
Če sem včeraj sklenil novo naročniško razmerje na enemu od mobiteloveh pooblaščenih servisov, kdaj naj bi ta naročnina začela delovat?
Primoz78 ::
Narocnino se gleda za naprej, pogovori pa za nazaj. Se pravi, ko bos dobil racun bos dobil narocnino za september pogovore pa od vceraj pa do konec avgusta.
Lp Primoz C.
Lp Primoz C.
...saj si to mislil?...al sem zaril ...ce si mislil glede vkljucitve v omrezje bi moralo bit takoj, oz. max do 2 dni.
Lp Primoz C.
Lp Primoz C.
MadMax ::
Predvsem pa ne čakaj s prižganim mobitelom, ker ne boš dočakal
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.
Tud to je res...vsak tolk casa ga probi prizgat, nikakor pa ne met cel cas prizganega!
Lp Primoz C.
Lp Primoz C.
nene, sej mam zdaj za naročnino drugo simko(zapakirano), v telefonu mam pa še zmeraj staro. saj to ni pa nič narobe, ane?
pivmik ::
In takšne stvari greš spraševat na Slo-Tech.
Pokliči na Mobitel in tam vprašaj, FFS!
Pokliči na Mobitel in tam vprašaj, FFS!
LP, Gregor GRE^
Sem poklical! Pa so mi odgovorili, da ko dobijo informacije od posrednika. Vseeno pa tak odgovor meni ni pomenil ničesar, zato se vprašal na slo-techu ker marsikdo ima že izkušnje s tem!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaspersky + FirefoxOddelek: Programska oprema | 918 (771) | Primoz78 |
» | Leadtek WinFast Geforce 6800 in nadležni piski (strani: 1 2 3 )Oddelek: Strojna oprema | 7187 (4547) | cpu |
» | "High-End" graficne kartice in cena v prihodnje (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 8574 (5220) | ombre |
» | x800xtOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1087 (890) | Primoz78 |
» | R9800Pro vs. GFFX 5900Oddelek: Kaj kupiti | 1776 (1259) | igor0203 |