Forum » Programska oprema » Unformated partition in Norton Ghost
Unformated partition in Norton Ghost
tictac ::
Mi lahko kdo pomaga?
nekaj sem se "igral" z norton ghostom (hotel sem preslikati particijo -uporabljam jo za podatke) in mi je spremenil particijo v unformatted partition-tako jo zdaj prepozna partition magic. kasneje pa sem čez to unformatted particijo naložil sliko ene druge particije:)
Se da kako dobiti nazaj tiste podatke, ki so bili pred uporabo ghosta?
lp
nekaj sem se "igral" z norton ghostom (hotel sem preslikati particijo -uporabljam jo za podatke) in mi je spremenil particijo v unformatted partition-tako jo zdaj prepozna partition magic. kasneje pa sem čez to unformatted particijo naložil sliko ene druge particije:)
Se da kako dobiti nazaj tiste podatke, ki so bili pred uporabo ghosta?
lp
Trinitron ::
Ja, programov, ki bi znal nardit kej tazga ni mal. Men najljubši je Stellar Phoenix NTFS, al pa Stellar Phoenix FAT32. Razlika med njima ti je verjetno jasnaiz imena...
miki16 ::
Bom kar tukaj prasal....
Imam enak problem s to razliko da na particijo se nisem nic zapisoval od takrat ko mi jo je N.Ghost oznacil za neformatirano.Kaj mi storiti da pridobim podatke?Moram formatirati in potem obnovim podatke ali mi ni potrebno?
lp
Imam enak problem s to razliko da na particijo se nisem nic zapisoval od takrat ko mi jo je N.Ghost oznacil za neformatirano.Kaj mi storiti da pridobim podatke?Moram formatirati in potem obnovim podatke ali mi ni potrebno?
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kako do izvoženega certifikata za klikOddelek: Pomoč in nasveti | 1167 (968) | fosil |
» | [Zunanji disk WD] Reševanje podatkov z nedodeljenega prostoraOddelek: Pomoč in nasveti | 2496 (2345) | M1_Abrams |
» | Probelm s trdim diskom, izguba podatkov...nujno!!!!Oddelek: Strojna oprema | 1253 (1022) | PrimozR |
» | resevanje podatkov na diskuOddelek: Pomoč in nasveti | 967 (899) | leteci |
» | Pomagajte! Izbris podatkov!Oddelek: Programska oprema | 1471 (1306) | darkolord |