Forum » Strojna oprema » Virus v BIOSU ???
Virus v BIOSU ???
Bobo ::
Ljudje. Disk sem spravil k sebi s Seagatovimi orodji za dos. Disk tools, Seatools,..... Vse kaze ok. No problem z elektroniko, sektorji,... skratka z nicemer. Sem znova nastavil particije, ga sformatiral. Sedaj pa ko nalagam Win98 gre vse gladko. Resetira se pac kot se mora ob instalaciji, vendar pa ko se resetira zadnjic da bi se prvic redno zagnali se sistem obesi pri DMI pool data.... Sistem zmrzne. Dvignem ga lahko samo s sistemsko diketo, ko pa gledam vsebino diska vidim neka podobna imena npr. 'comaan .c m' - to bi naj bila datoteka command.com. Kaj bi to bilo. Ali je mogoce virus v Biosu. A ve kaj kdo kako odkriti virus v biosu?. Prosim da me obvestite.
Binji ::
Jah nc.. nabavi si antivirus za dos in isci. Zakaj da bi to ratalo pa ne vem.
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
Mr.B ::
Poglej v BIOSU , kako si oz. je nastavljen disk , če se ujema z parameti napisanimi na disku.Probaj še FDISK /MBR potem pa SYS C: pa poglej če se ti zbudi mašina. Lahko je virus na disku , pa ga samo z formateranjem neboš mogel odstraniti. Si probal lowlevel format , ki je sploh priporočljiv pri teh težavah.
Za antivirus pa uporabi F-prot ki ga dobiš zastonj z neta ( dos varianta ).
Za antivirus pa uporabi F-prot ki ga dobiš zastonj z neta ( dos varianta ).
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov rod zalege - BIOS virusi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Varnost | 9783 (5226) | Pyr0Beast |
» | Windows setup - ne gre delat particijOddelek: Pomoč in nasveti | 1242 (1067) | ender |
» | Formatiranje - kdaj pognat antivirus?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1998 (1799) | Mamaplata |
» | star laptop, zaklenjen bios, disk pa write protectedOddelek: Pomoč in nasveti | 1492 (1265) | Spajky |
» | HELP! HELP! Please HELP!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1428 (1296) | Medved |