Forum » Omrežja in internet » Mreža v windows 98 ne dela
Mreža v windows 98 ne dela
Tero ::
Torej nikakor ne morem usposobit da bi mi delala mreža v windows 98. Inštaliral sem driverje za mrežno kartico (realterk 8139) resetiral komp in celo DHCP server v mojem omrežju mi je dodelil IP. Ampak ko probam ping ne dela
NI mi jasno zakaj ping ne dela, če pa mi je dhcp server dodelil ip. Probal sem tudi ročno vnest ip naslov in tudi ne dela.
Kakšne ideje?
NI mi jasno zakaj ping ne dela, če pa mi je dhcp server dodelil ip. Probal sem tudi ročno vnest ip naslov in tudi ne dela.
Kakšne ideje?
Give a man a fish, he'll be fed for a day.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
Teach a man to fish and he'll drown himself.
pirx ::
Iz ukazne vrstice poskusi zagnati winipcfg in klikni na "sproti vse", potem pa "obnovi vse". Kaj se zgodi? Kateri IP ti DHCP dodelil? Kaj v stilu 192.168.x.x ali kaj drugega?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Postavitev mreže z dvema routerjemaOddelek: Omrežja in internet | 3933 (3407) | NeMeTko |
» | Problem z T-2 internetomOddelek: Omrežja in internet | 2311 (2217) | llamma |
» | Router z nastavitvami firewalla po imenih ali mac naslovih???Oddelek: Kaj kupiti | 1196 (1128) | tomaz321 |
» | Imam dinamicen IP,rabim pa staticnega!?Oddelek: Omrežja in internet | 1966 (1852) | Racunalnik |
» | testiram max hitrost kablskih modemovOddelek: Omrežja in internet | 2435 (2192) | ginekolog |