Forum » Pomoč in nasveti » Outlook v dveh OS
Outlook v dveh OS
PIII850 ::
kako pripravit outlook expres, da bi recimo lahko imel enako posto v win98 in win 2000, s tem da recimo delam v win200 pa sprejmem mail, da mi ga shrani. In potem grem v win98, pa imam tam vse ta nove maile, ki sem jih sprejel pod win2000.
thx
thx
sasox ::
Uporabi isti store folder..........pa najprej naredi backup, ker tega drugače še nisem probal
TinkaPinka ::
Jaz imam nareto tako, kot ti hočeš. Zelo praktično.
Torej - imam en poseben direktorij, v katerem je vsa pošta (prekopirala sem datoteke iz default direktorija, v katerega Outlook Express shranjuje). Potem pa v obeh OS-ih nastaviš samo path do tega direktorija (Tools | Options | Maintenance | Store Folder...). Ne potrebuješ nobenega backup-a.
Torej - imam en poseben direktorij, v katerem je vsa pošta (prekopirala sem datoteke iz default direktorija, v katerega Outlook Express shranjuje). Potem pa v obeh OS-ih nastaviš samo path do tega direktorija (Tools | Options | Maintenance | Store Folder...). Ne potrebuješ nobenega backup-a.
I am easy to please as long as I get my way.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2593 (2485) | knesz |
» | Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1774 (1281) | DrSergioDJ |
» | Win2k, instalacija, pomocOddelek: Operacijski sistemi | 2291 (2073) | CaqKa |
» | Outlook Express 5Oddelek: Programska oprema | 1315 (1193) | whatson |
» | kam Outlook Express shranjuje posto?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1312 (1208) | branko_bm |