Forum » Pomoč in nasveti » kam Outlook Express shranjuje posto?
kam Outlook Express shranjuje posto?
branko_bm ::
kam Outlook Express shranjuje posto?
v kateri fajl?
se jo da kopirat
pa nalozit pol se 1x gor?
v kateri fajl?
se jo da kopirat
pa nalozit pol se 1x gor?
TinkaPinka ::
Če imaš verzijo OE 5.0 ali 5.5 (za ti dve verziji namreč vem), si lahko ogledaš, kje je ta direktorij, v samem programu: meni Tools | Options | Maintenance in gumb Store Folder. Slovenskih izrazov žal ne vem, ker imam angleški program.
I am easy to please as long as I get my way.
Jest ::
Odvisno od operacijskega sistema.... in od tega, kam si po prvem zagonu vpisal oziroma potrdil....
Pri meni je to v :
D:\Documents and Settings\Thomas\Local Settings\Application Data\Identities\{50D2EE23-BE80-4A88-832D-C2E532D2F4BF}\Microsoft\Outlook Express\
Pri meni je to v :
D:\Documents and Settings\Thomas\Local Settings\Application Data\Identities\{50D2EE23-BE80-4A88-832D-C2E532D2F4BF}\Microsoft\Outlook Express\
Lp
Thomas
www.mobile.si
Thomas
www.mobile.si
branko_bm ::
ok najlepsa hvala imam 5.0
in winME
s cim pa lahko pol te fajle odpres?
ali jih lahko kar nazaj posnames v ta direktorij (iz nekega drugega racunalnika in bo jih spet odprlo)
in winME
s cim pa lahko pol te fajle odpres?
ali jih lahko kar nazaj posnames v ta direktorij (iz nekega drugega racunalnika in bo jih spet odprlo)
TESKAn ::
Če jih češ arhivirat, jih sam skopiraj nekam, ko jih češ pa spet nazaj, dej pa import -> messages ali uvozi -> sporočila. Naprej bi moglo bit jasno.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2396 (688) | raceboy | |
» | Outlook ekspress 6 - izguba podatkov na mejlih - pomočOddelek: Pomoč in nasveti | 2960 (2960) | Izi |
» | outlook express in poštaOddelek: Programska oprema | 2578 (2470) | knesz |
» | Outlook express težava - kam je šlo 900 emailov?!?!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1757 (1264) | DrSergioDJ |
» | Vodič oz. dobri nasveti za ponovno inštalacijo računalaOddelek: Operacijski sistemi | 1003 (809) | BlackHole |