Forum » Hlajenje in modifikacije » Kje dobit baker za vodni blok
Kje dobit baker za vodni blok
SodVina ::
za ziher se zal se vedno dobi baker le v kamniku v AlCu trgovini. Jaz sem 1cm debelega dobil tudi v Lj na topniski. Drugace pa mogoce do kaksnega privatnika, ki se ukvarja s temi zadevami.(zlebovi, strehe) On bo verjetno vedel najbolj.
sverde21 ::
Hmm bo treba prašat. Ker v kamnik nebi rad hodu.
BTW a je kaka dobra duša tle k b mi poslala tist konc bakra po pošt če ne najdem kje bližje kakšnega ponudnika?
BTW a je kaka dobra duša tle k b mi poslala tist konc bakra po pošt če ne najdem kje bližje kakšnega ponudnika?
Hmm Eddy ma vodne bloke za CPU, GPU, NB za disk pa ne ane? se prav d morm nabavt kos bakra velikosti 14,5 x 10 x 1 cm in vzet vrtalno mašino (bormašino ) & par tisoč lukn zaporedoma za kanale narest pol pa še zrezkat vn pol pa pošmirglat
hmm sej je vse jasn ampak neki me pa muč še kak zadihtat pleksi gor?? kje dobiti gumico (dihtungo ) točn velikosti k si jo jest umislim ???'
BTW se bom jutr zapelu še v Merkur in poprašu če majo kak konc bakra
BTW2 a ve kdo na kok se baker topi tak d ga ulijem no če ga bom lahk stopil svinc vem d gre okol 500 *C je tališče gre z brenerjem fajn
hmm sej je vse jasn ampak neki me pa muč še kak zadihtat pleksi gor?? kje dobiti gumico (dihtungo ) točn velikosti k si jo jest umislim ???'
BTW se bom jutr zapelu še v Merkur in poprašu če majo kak konc bakra
BTW2 a ve kdo na kok se baker topi tak d ga ulijem no če ga bom lahk stopil svinc vem d gre okol 500 *C je tališče gre z brenerjem fajn
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sverde21 ()
K0K0 ::
Tole s taljenjem ne bo šlo ker baker nase veže kisik in blok ne bo kaj prida . klik Tesnila mislim da se kupi kot trak ki ga potem odrežeš na željeno dolžino sam ne vem kje. Drgač pa mislim da vodno hlajenje diska ni kej preveč pametno ker s tem ne hladiš vezja raj en 80mm vent na 5v zraven prstav boš bolš naredu.
Soldier ::
Na surovino pejt ...pred Grižkim mostom levo, tam kupujejo baker ziher majo kak tak mali del kot ga rabis.
PA sej ni treba sm se že spomnu tm na desno je tud en odsek za Vrbje ane? Prbližn vem smo hodl včasih na kros tm mim
sid ::
Meni se v predalu valja en blok 18x10x1cm.Če je kdo ki ga zanima se mi naj javi na privat.Tisti ki ga rabijo za izdelavo vodnega imajo prednost.
sej tm na surovini so mel 1,5 -2 cm debelo žico najlepši baker kar ga imajo (fajn spoliran) sam ka nej če n morm bloka iz žice narest
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabil bi načrte za CPU / GPU blok ! (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 4696 (3875) | steev |
» | Kje dobiti BAKER???Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3810 (3497) | mloncar |
» | NV Cooling predstavlja R9500PRO vodni blok - 'Ultrachill R1'Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2180 (1323) | Smorny |
» | MOJI "EK" VODNI BLOKIOddelek: Hlajenje in modifikacije | 4165 (2861) | Eddy |
» | H2O BLOK PRETEZAKOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1739 (1432) | glavic |