Forum » Pomoč in nasveti » CD-RW medij
CD-RW medij
cryptozaver ::
Se komu sanja kaksna je zivljenska doba CD-RW medij-a oziroma kolikokrat je lahko medij brez resnih posledic 'erasiran'.
Sprasujem zato ker se mi je en maxell CD-RW pritozil ze po najvec 10-ih 'eraseih' kar se mi zdi malo nenavadno.
(gorenjec )
Sprasujem zato ker se mi je en maxell CD-RW pritozil ze po najvec 10-ih 'eraseih' kar se mi zdi malo nenavadno.
(gorenjec )
Dr_M ::
jest mam doma ene 15 cd-rwjev, ki so bli usi prepisani ze vsaj 100x, pa se vedno delajo bp
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.
Sami ::
Doma imam že en Fuji 4X CD-RW, ki je bil zapisan že vsaj 500X pa dela kot nov. Drugače pa je teoretično pa je na CD-RW možno pisati in brisati neštetokrat, v praksi pa do ene 1000X.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
frke ::
Imam istalirano backupiranje pomembnih dokumentov in baz na CDRW, ki podpira 24 x ponovno pisanje.
Vsak dan se izbriše stari arhiv in naredi novega. To traja 4 mesece (120 zapisov) in do sedaj ni bilo problemov.
Za arhiviranje uporabljam linux skripto in program cdrecord.
Če je življenska doba cca 1000 zapisovanj, to znese 3 leta arhiviranja...
Vsak dan se izbriše stari arhiv in naredi novega. To traja 4 mesece (120 zapisov) in do sedaj ni bilo problemov.
Za arhiviranje uporabljam linux skripto in program cdrecord.
Če je življenska doba cca 1000 zapisovanj, to znese 3 leta arhiviranja...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | "Staranje" USB ključaOddelek: Strojna oprema | 2668 (1731) | Mesar |
» | 12x CDRW peče pri 10xOddelek: Pomoč in nasveti | 1030 (945) | Dr_M |
» | Kakšna je "življenska" doba rewriteble medijev?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1313 (908) | bf4ed |
» | Vprašanje za lastnike Teacovega 40x pekača...Oddelek: Kaj kupiti | 2806 (1928) | Sergio |
» | Barve CD-jevOddelek: Kaj kupiti | 1165 (996) | Tomi |