Forum » Kaj kupiti » Kateri tiskalnik oz. večfunkcijsko napravo??
Kateri tiskalnik oz. večfunkcijsko napravo??
DenniS ::
Nujno rabim tiskalnik pa sploh niam pojma kaj naj kupim!
Gledo sem Canon Bubble Jet i560 in HP OfficeJet PSC 1210 -> ceni sta skoraj enaki.
Ma kdo kaj izkušenj s katero od teh naprav ??
THX!
Gledo sem Canon Bubble Jet i560 in HP OfficeJet PSC 1210 -> ceni sta skoraj enaki.
Ma kdo kaj izkušenj s katero od teh naprav ??
THX!
schurda ::
Da ne odpiram nove teme: Zanima me kaj za eno večfunkcijsko napravo (printer, fax, kopirc, skener) kupiti:
Gledal sem malo pa se mi zdi možna izbira HP officejet 5510 (bravni ink jet) 50.000 SIT, ali kakšen ČB laser, recimo HP LaserJet 3015 all-in-one (95.000 SIT).
Ta dva modela se mi zdita za domačo pisarnico še kar primerrna in cenovno ugodna.
Gledal sem malo pa se mi zdi možna izbira HP officejet 5510 (bravni ink jet) 50.000 SIT, ali kakšen ČB laser, recimo HP LaserJet 3015 all-in-one (95.000 SIT).
Ta dva modela se mi zdita za domačo pisarnico še kar primerrna in cenovno ugodna.
I want to know God's thoughts, the rest are details. (Einstein)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: schurda ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Multifunkcijska naprava v manjši pisarniOddelek: Kaj kupiti | 5332 (1697) | Klemenn |
» | "Wireless" tiskalnikOddelek: Kaj kupiti | 3187 (2890) | Midnas |
» | Katero večfunkcijsko napravo za cca. 200€Oddelek: Kaj kupiti | 2397 (1981) | mersol |
» | katero multifunkcijsko (tiskalnik, scaner, kopirec) napravo kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 3164 (2857) | Tear_DR0P |
» | Kater printserver?Oddelek: Kaj kupiti | 1418 (1351) | cryptozaver |