Forum » Izdelava spletišč » Text v Dreamweaver-ju MX 2004 brez uporabe silov... ?
Text v Dreamweaver-ju MX 2004 brez uporabe silov... ?
Dr X ::
Pozdravljeni!
Zanime me kako bi lahko na neki strani, ki jo izdelujem v Macromedia Dreamweaver-ju MX 2004 naredil konček teksta, ki nebi uporabljal stilov. Zanima pa me še kje lahko izklopim avtomatsko izdelovanjev stilov (vstakič ko narediš tekst (barve, oblika), ki ne ustreza določenemu stilu).
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Zanime me kako bi lahko na neki strani, ki jo izdelujem v Macromedia Dreamweaver-ju MX 2004 naredil konček teksta, ki nebi uporabljal stilov. Zanima pa me še kje lahko izklopim avtomatsko izdelovanjev stilov (vstakič ko narediš tekst (barve, oblika), ki ne ustreza določenemu stilu).
Že v naprej se vam zahvaljujem za odgovor.
Nič ni nemogoče.
pivmik ::
Vklopi pogled izvorne HTML kode in piši kodo noter ali jo ustrezni uredi.
Stili so super stvar, le DW MW jih napačno uporablja.
Stili so super stvar, le DW MW jih napačno uporablja.
LP, Gregor GRE^
njok ::
konček teksta, ki nebi uporabljal stilov
Kako to mislis ne bi uporabljal stilov? Ce natipkas tekst brez posebnih tagov ni brez stilov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Responsive slo-techOddelek: Izdelava spletišč | 4840 (3714) | Netrunner |
» | Word in zamiki v kazaluOddelek: Programska oprema | 1900 (1525) | seba-beba |
» | Zoisova (korupcija?) (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 6135 (4699) | jRk0 |
» | StyleXP - zastonj alternativa?Oddelek: Programska oprema | 1480 (1017) | Mercier |
» | Apple proti MSjevi poravnavi v programski opremiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 1995 (1995) | Ziga Dolhar |