Forum » Pomoč in nasveti » Enostavna MAPI podpora????
Enostavna MAPI podpora????
simmy ::
Na novo sem instaliral xp prof. in vse je delalo ko urca-potem pa...
Ko pozenem Outlool ex. mi prvo napise, da ni privzeti postni odjemalec, ko pa potrdim- naj bo privzeti mi napise, da nekaj ni vredu z Enostavno MAPI podporo in da je sistemska datoteka MAPISTUB.DLL pokvarjena in naj jo ponovno namestim-KAKO??? Ko sem jo skopiral iz drugega comp. se zadeva ni spremenila!! Račun imam pri arnesu in uporabljam dail-up. Ne dela mi od takrat, ko sem instaliral corel 7.0, kot slave dodal disk, na katerem je na C particiji tudi XP.
NA POMOČ
Hvala Simmy
Ko pozenem Outlool ex. mi prvo napise, da ni privzeti postni odjemalec, ko pa potrdim- naj bo privzeti mi napise, da nekaj ni vredu z Enostavno MAPI podporo in da je sistemska datoteka MAPISTUB.DLL pokvarjena in naj jo ponovno namestim-KAKO??? Ko sem jo skopiral iz drugega comp. se zadeva ni spremenila!! Račun imam pri arnesu in uporabljam dail-up. Ne dela mi od takrat, ko sem instaliral corel 7.0, kot slave dodal disk, na katerem je na C particiji tudi XP.
NA POMOČ
Hvala Simmy
simmy ::
Zadeva urejena!
Nobelovo nagrado zasluzi tisti, ki je pogruntal samoobnovitev sistema!!!
Vseeno hvala.
Simmy
Nobelovo nagrado zasluzi tisti, ki je pogruntal samoobnovitev sistema!!!
Vseeno hvala.
Simmy
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divxvid] United predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 8299 (1371) | markozlak |
» | internet sharing windows 7 modemOddelek: Omrežja in internet | 635 (564) | simmy123 |
» | firefox ne gre na yahoo mailOddelek: Programska oprema | 1066 (979) | simmy |
» | Kako ustvariti image diska z ghostom v win xpOddelek: Programska oprema | 925 (812) | simmy |
» | dpiranje WMV datotekOddelek: Zvok in slika | 1429 (1299) | bostjan44 |