Forum » Programiranje » Kako postati programer ?
Kako postati programer ?
Eddie ::
Kot mulc sem imel ZX Spectrum, na katerem smo "programirali" v Basicu.
Kasneje nisem imel opravka z računalniki. Prišla je služba, družina, in srečanje s PC-ji. Postal sem uporabnik, najbolj Excel-a, kjer se da delati čuda s podatki.
Sedaj me vleče ustvarjalnost programiranja (predvsem Office-ova orodja), pa ne vem kje in kako začeti.
Ima kdo kakšno dobro knjigo za Access in programiranje v Accessu. Je dobro prej poznati Visual Basic ?
Kako ste pa vi začeli, šolani programerji ali samouki?
Lp
Edi
Kasneje nisem imel opravka z računalniki. Prišla je služba, družina, in srečanje s PC-ji. Postal sem uporabnik, najbolj Excel-a, kjer se da delati čuda s podatki.
Sedaj me vleče ustvarjalnost programiranja (predvsem Office-ova orodja), pa ne vem kje in kako začeti.
Ima kdo kakšno dobro knjigo za Access in programiranje v Accessu. Je dobro prej poznati Visual Basic ?
Kako ste pa vi začeli, šolani programerji ali samouki?
Lp
Edi
Fury ::
Glede accessa ti bom tezko pomagu.. u bistvu isces kaksno knjigo za Visual Basic for Applications se mi zdi (VBA krajse). Da se pa ful stvari s tem nardit baje :)
Vecina programerjev je pa pomoje samoukov, ker pac v slo ni spodobne izobrazevalne institucije na to temo :)
Vecina programerjev je pa pomoje samoukov, ker pac v slo ni spodobne izobrazevalne institucije na to temo :)
Microsoft ::
Microsoft Office Access 2003 Inside Out
Microsoft Office Access 2003 Step by Step
Building Microsoft Access Applications (Coming Soon)
Microsoft Office Excel 2003 Inside Out
Microsoft Office Excel 2003 Step by Step
Microsoft Excel Data Analysis and Business Modeling
by Miha
Microsoft Office Access 2003 Step by Step
Building Microsoft Access Applications (Coming Soon)
Microsoft Office Excel 2003 Inside Out
Microsoft Office Excel 2003 Step by Step
Microsoft Excel Data Analysis and Business Modeling
by Miha
s8eqaWrumatu*h-+r5wre3$ev_pheNeyut#VUbraS@e2$u5ESwE67&uhukuCh3pr
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Microsoft ()
fx ::
Eddi jaz imam tri knjige od VB. Če jih želiš imeti ti jih prodam po polovični ceni od prodajne.
lp
"Naj živi UNIX"
lp
"Naj živi UNIX"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | C# povezaveOddelek: Programiranje | 2054 (1887) | delfy |
» | Šola programiranja Visual Basic.netOddelek: Programiranje | 3069 (2763) | jerneju |
» | Kako naj začnem programiranje v C++Oddelek: Programiranje | 4203 (4026) | grain |
» | C# oz. CSharpOddelek: Programiranje | 3092 (2730) | Microsoft |
» | Sluzba, pri kateri bi uporabljal MS Access in ExcelOddelek: Programska oprema | 2253 (1956) | Yohan del Sud |