» »

Tezave z upgrade biosom

Tezave z upgrade biosom

OmegaM ::

LP
Mi lahko kdo pove kaj bi bilo narobe s tem.Teti hocem nadgraditi bios ker se ji racunalnik vsake tolko casa resetitra pa ji ga ne morem.Sicer sem pregledal ce je kriv disk,rami al karkoli drugega pa nisem nic odkril.Zdaj bi rad nadgradil bios pa mi ne uspe.
Plata je ASUS P4XP-X nadgrajujem preko EZ-ja.Bios sem potegnil z asusove strani ze 3x.Vedno ko hocem nadgraditi lepo vpisem ime datoteke poterdim YES na koncu pri zadnjem koraku ko vprasa ce zelim nadgraditiflsah memory pritisnem Y in ko javi programming mine 1 sek. ali 2 javi FAIL.Zamenjal sem ze disketo.Bios sem potegnil za natancno to plato.Kaj mi je storiti?

LP

ERGY ::

Ce te razumem to delas iz windowsa??? probaj iz dosa mordaa je bl pametno.. Pa tist k se resetira ni ql ce se zalomi umes med nadgrajevanjem bo sla plata kaput.:D

LP ERGY

OmegaM ::

Ne,razumel si narobe.Napisal sem da delam preko EZ-ja(ASUS EZ Flash) oz. ce ne razumes,da ko prizges racunalnik in pritisnes ALT+F2 za zagon tega programcka za flesanje

Lojz ::

Morda imaš vklopljeno zaščito proti pisanju BIOS-a.
Poglej nastavitev jumperja.

LP
Lojz

OmegaM ::

Sem iskal ce bi kje bil ta jumper pa ga nikakor ne najdem,tak da ga mogoce ni.Poizkusil sem tudi z resetiranjem bios-a pa vedno enako.

Alirio ::

Ej a si kdaj pomislil da bi se ji comp. resetiral zaradi slabega napajalca ali pa pregrevanja proca??? Meni je delalo isto pa se kupu volcano 12 in nov 400 w napajalc zdej pa dela čist cool. Seveda pa mi je resetiralo le takrat ko sem imel navit proc iz 2500+ na 3200+.

lp.
Alirio
Asus P5K, Intel 2 Duo E6750 2.66MHz, NV8800 GT EVGA Overclocked, Geil 2x1GB Kit

OmegaM ::

Tudi na to sem ze pomislil.Zdaj grem pograbit se en napajalnik pa da takrat vidim kako in kaj.Glede temp. pa je tak,vedno tam okoli 40 ce se ne motim.

Samo se vedno pa me zelo muci to nadgrajevanje biosa


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Računalnik se noče ugasnit...

Oddelek: Operacijski sistemi
402500 (2047) AnotherMe
»

Asus M2N-E Bios update

Oddelek: Strojna oprema
121909 (1476) djordjevic
»

Občasna "A disk read error occurred" napaka

Oddelek: Pomoč in nasveti
82329 (2164) B_Weeed
»

Kje do BIOS čipa ?

Oddelek: Strojna oprema
412725 (2179) Pyr0Beast
»

navijanje celerona 600

Oddelek: Navijanje
261249 (1037) XPSISTEM

Več podobnih tem