» »

Browser mi ne osveži strani

Browser mi ne osveži strani

TaDayDreamer ::

Zdelo se mi je čudno zakaj je na strani slo-tech zadnja novica od petka, nakar ugotovim, da mi Explorer sploh ne osveži strani, ki jo gledam (tistih, do katerih sem že dostopal) ampak moram stran vedno znova osvežiti. Mislim, da sem mi je to že enkrat zgodilo. V "Internet options" po moje ni nič s tem v zvezi.

|CyGNUS-x ::

Ah ja, še eden v vrsti MS bugov. Probaj enega od teh browserjev. Nemara ti bo celo všeč,
Ni in ne more biti nobenega drugega načina za preizkušanje
resnične moči kapitalistične države kot je vojna.

cekr ::

To ni noben MS Bug. To nastavitev imajo vsi brskalniki. Važno pa je, kako jo imaš nastavljeno. Nastavi si tako, da ti vedno naloži stran na novo, pa bo problem rešen.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Gizmo_X ::

Nekaj takega se je tudi meni že zgodilo, ko sem popravljal svoj odgovor. Tako sem ga 4x popravljal enako, ker mi je vedno pokazalo starega.:8) Sem začel resno premišljevati za odstranitev cache-a.:\

Vidim da ste zelo skrivnostni glede odgovorov. Mi lahko prosim kdo pove ali se to nastavi v IE "Internet options" ali ne, ker se mi ne da vseh natančno ogledovati...

Novega browserja raje nebi nameščal, ker moram že tako vsak dan namestiti en nov program (anti-spyware, anti-virus, požarni zid.................).

AndrejS ::

Tools -> Internet Options... -> Temporary internet files (Settings...) Tu si poglej pa nastavi. (jaz imam Automatically)

Hvala. Res sem spreminjal tele nastavitve, ker sedaj ne delam več offline in nisem hotel da mi po nepotrebnem shranjuje strani na disk.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

modem se poveže, internet ne deluje

Oddelek: Pomoč in nasveti
131235 (1072) rimljan
»

Nezaželjeni "Search bar"

Oddelek: Pomoč in nasveti
141319 (1165) Vikking
»