» »

"izgubljeni" podatki NUJNO

"izgubljeni" podatki NUJNO

user427615 ::

Mam ogromen problem:
Ker sem se neki igral z ventilatorjem in zaradi tega veckrat moral ugasnit racunalnik 3 sekunde po vzigu mi je javil da C:\Windows\System32\Config\System manjka oziroma je poskodovana. Da sem vzpostavil stanje sem XPje nalozil senkrat na C:\windows2. Po nenehnem igranju s lastnistvom in pravicami ki so nastavljene na polni dostop osebe Everyone, mi se vedno ne pusti brisati in kopirati podatkov (iz C: na D:) ali brisati da sprostim prostor na D:. Poskusil sem ze s Knopixom ki mi vse podatke v NTFSju vidi a jih ne mre spreminjat (odpira lahko). Me pa sedaj zanima kaj sploh se lahko naredim da podatke spravim na "varno" razen da s DVD-RWjem prenasam iz mojega na drug ogromen disk?:'(

CCfly ::

NTFS je problem, ker podpora za pisanje v Linux-u še ni popolna. Ponavadi je zato kar izklopljena. Moj nasvet bi bil da si narediš eno fat32 particijo na novem disku. Po možnosti lahko potem, ko boš podatke spravil na varno, daš še STL gor ;).

T(he) Boss ::

Uporabi erd commander 2002, taprava stvar. Prevec nove rajsi ne uporabljaj, ker se dolgo nalaga in se pocasi dela. :\

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Hp - Windows 7 obnovitveni disk

Oddelek: Programska oprema
312858 (2581) Cold1
»

Windows 7 Service Pack 1 še letos? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Operacijski sistemi
6516846 (14765) noraguta
»

Windows XP zaštekal, nujno rabim pomoč!!!!!

Oddelek: Operacijski sistemi
131405 (1099) edey
»

formatiranje diska

Oddelek: Pomoč in nasveti
353505 (2329) teedy
»

Noče do konca izbrisati igre (asterix&obelix)

Oddelek: Operacijski sistemi
211443 (1218) RokDaKirba

Več podobnih tem