Forum » Programska oprema » TvTool
TvTool
sleby ::
Hoi ..
Mene pa zanima ce je ze kdo kdaj delal z TvTool-om?
Mam namrec problem:
Ce program ni registriran, dela samo 10 minut, potem se sam ugasne in ga mors zagnat ponovno in ponovno in ponovno .. kar postane dost motece ce gledas kksn film. Problem pa je, da verzije 4.8 ne morem registrirat, nevem zakaj, poznejsih verzij [ demo ] 5.01 ter 5.02 pa se SPLOH NE DA REGISTRIRAT. Zdej ce kdo ve, kako bi urihtal al pa ce ma kdo crackan program nej mi prosm pove al pa poslje ker jest bom zgubu zivce :) $10 za program + ptt pa ne mislm dat ..
ajt tnx !!
Mene pa zanima ce je ze kdo kdaj delal z TvTool-om?
Mam namrec problem:
Ce program ni registriran, dela samo 10 minut, potem se sam ugasne in ga mors zagnat ponovno in ponovno in ponovno .. kar postane dost motece ce gledas kksn film. Problem pa je, da verzije 4.8 ne morem registrirat, nevem zakaj, poznejsih verzij [ demo ] 5.01 ter 5.02 pa se SPLOH NE DA REGISTRIRAT. Zdej ce kdo ve, kako bi urihtal al pa ce ma kdo crackan program nej mi prosm pove al pa poslje ker jest bom zgubu zivce :) $10 za program + ptt pa ne mislm dat ..
ajt tnx !!
Matek ::
? Jest sem si dal dol z Jokerja, pa mi dela kot da je cela verzija, nič reklam, 30 day period-ov, vun metanj, kot da je freeware.
Aja, ka pa če bi cracknu
Aja, ka pa če bi cracknu
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
lordgreg ::
tudi meni je ven metalo.. pa sem si crack dol potegnil in sedaj dela. mimogrede,.. tudi jaz mam verzijo iz Hookerjevega CD-ja
sleby ::
Amm .. sej sm probu registrirat samo mi nekak ni delal .. no .. zdej sm ze dobu verzijo 5.00, ki dela uredu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | uTorrentOddelek: Programska oprema | 3819 (1903) | krenapunca |
» | Problem z zagonom win7Oddelek: Operacijski sistemi | 2008 (1881) | Duhec |
» | kater Linux ruter/firewall izbrat ?? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4296 (3242) | sverde21 |
» | word se mi ne zaganjaOddelek: Programska oprema | 1169 (1078) | ABX |
» | Kateri antivirusOddelek: Programska oprema | 1704 (1421) | l33t |