» »

Problem z zagonom - pomoč nujno

Problem z zagonom - pomoč nujno

Dobius ::

Imam MSI kt7 pro 2, axp 1800+, 9800SE@pro, 512 SDR... Pred časom se mi je zgodilo da se mi je sistem pri loadanju v winse preprosto zaustavil. Probal sem več stvari.. od odstranitve pci kartic do cd enot.. nič ni pomagalo. Potem sem pri kolegu preveril diske.. je bilo vse ok. Potem ko mi je enkrat ratalo pridet v sistem sem stestiral še rame.. vse ok. Napajalnik vem da ni kriv. Nato spet blokada pri loadanju -> sformatiram sistem, vse še enkrat naložim in nekaj časa vse dela bp (dober mesec). Notri sem imel še fw kartico, live 5.1 in mrežno.. Ko sem dal vga sliencerja na grafo sem moral mrežno prestavit en slot nižje.. in ni hudiča da se mi spet noče naloadat sistem. Zopet odstranim vse pci kartice in isto.. Nato enkrat pride not, celo popoldne igram fc in vice city, zvečer pa dam not mrežno da vzpostavim lan..od takrat naprej spet nikakor ne pridem not. Kaj bi lahko bilo narobe. Stestiral sem ram, disk, napajalc ni...edino kar mi preostane pametnega je plata. Je to mogoče?
A pa še to. Poizkusil sem tudi z bootable knoppix cd-jem in mi tudi tam ne pride v sistem. Ustavi se po pregledu biosa (piše da ga najde in da je ok). V winsih se ustavi tak kjer je tista Knight Rider spika..
hvala in lp

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Win XP in PCI SATA kartica....no go..

Oddelek: Strojna oprema
5965 (884) obranc
»

Linux nemogoče instalirat

Oddelek: Operacijski sistemi
412440 (1741) 416c6573a