Forum » Pomoč in nasveti » Izdelava kataloga
Izdelava kataloga
meacho ::
Zanima me, kako bi izdelal katalog vsebine cd-jov (mp3).
A obstaja kakšen program, ki prebere vsebino cd-ja, da jo lahko skopiram v Exel.
A obstaja kakšen program, ki prebere vsebino cd-ja, da jo lahko skopiram v Exel.
maci ::
Veliko programov za izdelavo takoimenovanih katalogov MP 3 obstaja. Obstajajo tudi programi za izpis vse vsebine CDjev ter iskanje - tudi programov in dokumentov.
Če želiš najti kaj pametnega, pojdi na www.dailymp3.com in poišči pod "utilities" oz pod pripomočki - database.
Jaz uporabljam en simple programček "mp3 database" , ki ga je izdelalo podjetje MeeSoft "meesoft.cjb.net"
Program ti sam "preišče" Cd ter na podlagi IDjev izpiše vse; je pa pomebno, da so IDji urejeni pravilno. Preizkusil sem kar nekaj podobnih programov. Ta je izredno hiter ter lahko tudi iščeš komade. kar pride prav, če imaš preko 100 CDjev z MP3.
Program jadeš na naslovu: http://www.student.dtu.dk/~c973431/mees...
Programček pa je za nameček free!
Če te kaj zanima, pa sporoči.
CAO!
Če želiš najti kaj pametnega, pojdi na www.dailymp3.com in poišči pod "utilities" oz pod pripomočki - database.
Jaz uporabljam en simple programček "mp3 database" , ki ga je izdelalo podjetje MeeSoft "meesoft.cjb.net"
Program ti sam "preišče" Cd ter na podlagi IDjev izpiše vse; je pa pomebno, da so IDji urejeni pravilno. Preizkusil sem kar nekaj podobnih programov. Ta je izredno hiter ter lahko tudi iščeš komade. kar pride prav, če imaš preko 100 CDjev z MP3.
Program jadeš na naslovu: http://www.student.dtu.dk/~c973431/mees...
Programček pa je za nameček free!
Če te kaj zanima, pa sporoči.
CAO!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako sprintat vsebino MP3 plošče na ovitek ?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1246 (1105) | OOTBOXZY |
» | Program ki iz imena fajlov naredi naredi seznam v .txtOddelek: Programska oprema | 1190 (1035) | Tomson |
» | izpis programa narejenega v c-ju na fajl na diskuOddelek: Programiranje | 927 (841) | StratOS |
» | Rabim program, ne vem pa če obstaja?Oddelek: Programska oprema | 1867 (1643) | CaqKa |
» | mp3 listOddelek: Programiranje | 1860 (1587) | edmund |