Forum » Omrežja in internet » Emule prosim pomoč
Emule prosim pomoč
scenic ::
Ne morem se povezati na Razorback, javi mi
WARNING SERVIDOR DE SOFTWARE (216.127.94.107:4661) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
Mam en file 97% dol pa zdej ne vleče več, ker se ne morem povezati.
Prosim za pomoč.
Hvala
Scenic
WARNING SERVIDOR DE SOFTWARE (216.127.94.107:4661) - You have a lowid. Please review your network config and/or your settings.
Mam en file 97% dol pa zdej ne vleče več, ker se ne morem povezati.
Prosim za pomoč.
Hvala
Scenic
- zaklenil: OmegaBlue ()
jlpktnst ::
sej je povezan...
low id je sam oznaka da porta nimas odprtega (forwadanega) in gre zato na splosno malenkost pocasnej pa bolj obremenjuje streznik...
torej ce ti pise da mas low id si definitivno povezan.
v vrstici kjer je fajl poglej (nekaj casa po tem ko se povezes) a je uni moder progress bar kaj rdec vmes, ker rdeci so uni delcki ki jih NIHCE nima, velikokrat je namrec file katerega delov nihce nima.
nasvet: pusti zadevo kak teden, ce ni kaj pa vrzi ven
ps: ce ne verjames, poskusi downloadat kaj drugega pa bi moralo delovat
LP
low id je sam oznaka da porta nimas odprtega (forwadanega) in gre zato na splosno malenkost pocasnej pa bolj obremenjuje streznik...
torej ce ti pise da mas low id si definitivno povezan.
v vrstici kjer je fajl poglej (nekaj casa po tem ko se povezes) a je uni moder progress bar kaj rdec vmes, ker rdeci so uni delcki ki jih NIHCE nima, velikokrat je namrec file katerega delov nihce nima.
nasvet: pusti zadevo kak teden, ce ni kaj pa vrzi ven
ps: ce ne verjames, poskusi downloadat kaj drugega pa bi moralo delovat
LP
scenic ::
Najprvo hvala, povezna je sam ne na server, katerga bi jest želel, sem pa danes obnovil sistem in to mogoče kej kvari zadevo.
A je mogoče kaka rešitev?
Z emulo nimam nobenih izkušenj gor jo mam dva dni.
Hvala še enkrat
Scenic
A je mogoče kaka rešitev?
Z emulo nimam nobenih izkušenj gor jo mam dva dni.
Hvala še enkrat
Scenic
Vesoljc ::
> Z emulo nimam nobenih izkušenj gor jo mam dva dni.
aha, pa si si prebral splosna navodila ter FAQ?
aha, pa si si prebral splosna navodila ter FAQ?
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...
kiaara ::
Ojla ! Tud jaz mam ful probleme z povezavo na Razorbac 2, oziramo se v 90% sploh ne morem povezat z tem strežnikom, ker mi vedno napiše ( Napaka Razorback 2 (195.245.244.243:4661) - Connection refused. Your IP is currently blacklisted. check http://www.razorback2.com/?pageid=black... ) ??!!! Kaj naj nardim ???
Potem grem na stran www.Razorback2....., tam pa ne vem al ne znam al pa ne morem nič porihtat!!! Mi lahko kdo pomaga ???
Potem grem na stran www.Razorback2....., tam pa ne vem al ne znam al pa ne morem nič porihtat!!! Mi lahko kdo pomaga ???
Kiaara
Zgodovina sprememb…
- spremenila: kiaara ()
Hammer123 ::
Mogoče so pa porti, ki jih uporabljaš blacklistani? V čudežnemu kliku na help vse piše.
AnWar ::
Pa zakaj vsi na razorback2?? Kaj pa manjka DonkeyServer No1?? Meni boljs vlece dol z neta kot z razorback2..
[Asus ROG Strix SCAR III]
Pa saj jaz sem tud nonstop prijavljena na "DonkeyServer No1", samo se mi zdi da vse ful počasi dol vleče, če pa si prijavljen na server Razorback2, vleče dol enkrat hitreje, to pa se kar pozna, al ne !!!??
Kiaara
Zgodovina sprememb…
Ja kaj čemo, pol že mora tako bit !!! No vsaj en ki pa je zadovoljen, heheh !
Kiaara
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Program eDonkey dokončno umrlOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 4701 (3179) | Bistri007 |
» | Razorback 2 strežniki zaseženi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Avtorsko pravo | 13900 (9615) | sidd |
⊘ | Kompletna pomoč za Emule uporabnike (porti, Emule, zaščita)Oddelek: Omrežja in internet | 13000 (11156) | jurre |
» | težave z mulo in routerjemOddelek: Omrežja in internet | 2078 (1860) | Goldee |
» | D-Link router nastavitev portovOddelek: Omrežja in internet | 1575 (1517) | smile- |