Forum » Igre » Halo: combat evolved
Halo: combat evolved
dolenc ::
Ja no moje mnenje glede igrce je totalno bedno in mislem da so igrco čist zaj**al, sam t ozdej ni pomembno. Mene zanima neki, igra je bila prvotno mišlena kot tretjeosebna. A obstaja kaka komanda al pa popravk da se jo da iz 3osebe igrat?
- zaklenil: Matek ()
evian ::
Kako daleč pa si? Sam sem pri "Breaking Stuff to Look Tough:>> Destroy Pulse Generator #2". V igro se da zelo vživeti in mislim, a bi s tretjeosebnim načinom veliko izgubila.
Sem pogledal na net in tam nisem našel nobenih komand za vklop 3O načina, mogoče pa bi pomagalo, če bi se poigral s Camera Control Mode.
lp
Sem pogledal na net in tam nisem našel nobenih komand za vklop 3O načina, mogoče pa bi pomagalo, če bi se poigral s Camera Control Mode.
lp
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: evian ()
iskra ::
Jst sm jo obrnu par mescev nazaj. Do polovice je blo še use super, pol pa sm se malo naveliču, k gre use po istem kopitu ... Najprej treba pobit 100 živali in potem greš dalje ...
3O zgleda samo takrat ko se voziš s tistimi letalci in avti okrog
Če rabiš zanimivo 3O igro si omisli The Suffering
3O zgleda samo takrat ko se voziš s tistimi letalci in avti okrog
Če rabiš zanimivo 3O igro si omisli The Suffering
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Matek ::
Klik!
Tukaj imate večjo temo o Halo: Combat Evolved, lahko nadaljujete tam.
Glede spremembe kamere pa dvomim, če opcija obstaja, je zagotovo očitna v meniju.
Zaklepam.
Tukaj imate večjo temo o Halo: Combat Evolved, lahko nadaljujete tam.
Glede spremembe kamere pa dvomim, če opcija obstaja, je zagotovo očitna v meniju.
Zaklepam.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tom Clancy's The Division (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 45142 (3176) | oo7 |
» | Dead Space 2 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 11949 (9357) | RejZoR |
» | Igre za PC, katere imajo pravo podporo GamePad-omOddelek: Igre | 6231 (5415) | Berserker |
» | Sablaška igraOddelek: Igre | 1425 (1425) | Pesimist |
» | Rainbow Six - Las VegasOddelek: Igre | 1879 (996) | matjash |