» »

Kako v Wordu ...

Kako v Wordu ...

twiggy ::

Živjo. Imam en problem.

v Wordu (eh ja) moram narediti dokument, ki bi imel Header/footer fiksen in se ga nebi dalo spreminjati in pa vmes 3 text fielde, ki se morajo dati vnašati (to sem rešil z protekcijo dokumenta in z dovoljenjem da se piše samo v form fielde...). OK, ampak zdej pa pazi problem ... ko bi se stvar printala, pa Header/Footerja nebi smelo biti sprintanega ... (ne prašat zakaj, ampak tko mora bit). Ima kdo kaj izkušenj s tem? Se pravi, printati le določene dele dokumenta (po možnosti določitev vsake printabilne komponente posebej). Komponente so lahko bilo katere (tekst, slike, forme, filedi, objecti takšni in drugačni, etc.)

Če kdo lahko pomaga s kakšnim primerom, nasvetom, etc. bom zelo hvaležen. Če bo treba ga peljem tudi na pivo :P

Hvala.
Primož

LapD ::

kaj pa če bi označu tist kar rabiš pa daš printaj/samo označeno?

Vesoljc ::

ce ma en list verjetno ni problem :)

ps: nisem glih ziher da to spada v ta oddelek. cim prej se loti programiranja v vba-ju ;)
Abnormal behavior of abnormal brain makes me normal...

neres ::

Kako pa se vstavlja nove podatke v grafikone?

Imam namreč te tukaj grafikone, kjer se to ne da (najbrž). So zaklenjeni ali kaj takega? Kako se jih odklene? Noter bi dal samo nove koordinate.

Kako pa se sicer naredi tak grafikon najbolj enostavno?

Hvala lepa!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

[JAVA] Izpis imen vseh datotek iz direktorija in poddirektorijev

Oddelek: Programiranje
214943 (2972) Slovenet
»

Tiskanje pdf z dopisom

Oddelek: Programska oprema
5790 (661) mojca
»

Neznana napaka pri izdelavi spletne

Oddelek: Izdelava spletišč
443755 (2828) MisterR
»

Word (2003 - ali 2007) - kazalo strani ("naprednejše - dva oštevilčenja v enem dokume

Oddelek: Programska oprema
1410581 (7790) nhjghvfhj
»

OpenOffice.org v obleki KDE

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
333469 (3469) Roadkill

Več podobnih tem