Forum » Mobilne tehnologije » It's real - SonyEricsson P910
It's real - SonyEricsson P910
Spc ::
Torej prihaja novi gizmo oz. SonyEricsson-a. Na voljo bi naj bil nekje septembra.
Mobile-review.com Review SonyEricsson P910
Symbian: Symbian OS phones: Sony Ericsson P910
Kako se vam zdi ?
Meni je zelo všeč še posebej zaradi QWERTY tipkovnice kajti na ABCD tipkovnico nisem navajen in zelo dolgo pišem SMS in druge stvari.
Mobile-review.com Review SonyEricsson P910
Symbian: Symbian OS phones: Sony Ericsson P910
Kako se vam zdi ?
Meni je zelo všeč še posebej zaradi QWERTY tipkovnice kajti na ABCD tipkovnico nisem navajen in zelo dolgo pišem SMS in druge stvari.
- zavaroval slike: Tody ()
Primoz78 ::
To je ze staro...krozijo novice po netu ze vsaj 1 mesec. Nic inovativnega zaenkrat...se vedno se bom oklepal P900
Lp Primoz C.
Lp Primoz C.
tec ::
Sej ne da sem tecen, ampak a ni bolje imet potem ze en smartphone + pda ?
Jest sem imel P900, pa se nisem mogel navadit, da ne morem z eno roko delat na njemu. Potem sem nabavil Nokio 6600 in Ipaq 4150 in sem vsekakor bolj zadovoljen.
Jest sem imel P900, pa se nisem mogel navadit, da ne morem z eno roko delat na njemu. Potem sem nabavil Nokio 6600 in Ipaq 4150 in sem vsekakor bolj zadovoljen.
Haby ::
Ze stara novica. SE je prenehal izdelovati p900 zato, ker pride vn p910, ki bo samo malo upgrejdana verzija predhodnika.
LP
Svinja se valja v blatu in je srečna, če bi vedela, da je svinja ne bi bila srečna.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 12905 (9074) | Azrael |
» | Odklepanje avta na daljavo prek GSM (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12150 (10140) | Ejsi_Disi |
» | Katri mobilni telefon/dlančnikOddelek: Kaj kupiti | 2309 (1981) | igor0203 |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4096 (3699) | NemecRok |
» | MobitelčkiOddelek: Mobilne tehnologije | 2078 (1675) | pingec |