Forum » Mobilne tehnologije » Mobitelčki
Mobitelčki
°X-bajtek° ::
l.p Zanima me kakšen mobitel imate. Jaz si bom kupil SIEMENS mc45 (v obliki črke x). Ali ga kdo že ima in ali se nakup splača?
Sami ::
Imam NOKIA 8310 in je nikoli nebi zamenjal, Nokia rulz!
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Viro ::
jz mam bosch 909s in ne ni pralni stroj... ampak je kr kull mobitel... ga bo treba zamenjat...
LP Viro
LP Viro
iskra ::
Nokia 3200 ... Moj best buy tega leta
Ajow! 5 metru drow ...
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
Če bi imel Ronaldinho izvenzakonskega sina, bi se klical Bastardinho.
alesrosina ::
vztrajam pri sony ericsson T100 ....
drgac od simensov sem meu pa c45 .. .bil kar zadovoljen (le da je prekmal crknu).
drgac od simensov sem meu pa c45 .. .bil kar zadovoljen (le da je prekmal crknu).
T0RN4D0 ::
sem prepričan da sem na to vprašanje že ene 2x najmanj na tem forumu odgovoril... kr vlka tema, preglej malo pa bo, če te zanima.
(\__/) This is Bunny. Copy and paste bunny
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
(='.'=) into your signature to help him gain
(")_(") world domination.
Sami ::
Nokia 3200 ... Moj best buy tega leta
Sej mobitel je super, ima veliko funkcij, skratka vse kar rabiš...samo ohišje pa zgleda kot ena risanka, malo je otročje...that's what I think.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
ZaFo ::
Nokia N-Gage + 128MMC z vsemi 20 N-Gage igrami. Zakon MP3 player... Telefon je zakon in na trgu ni telefona, ki bi se hardwarsko lahko primerjal z njim. Izjema je kak SE P900 in Nokia 6600.
Prej sn mel nokio 3650. Symbian 60 je zakon.
Prej sn mel nokio 3650. Symbian 60 je zakon.
fifi22 ::
Se strinjam, da je n-gage zakon napravca, ga mam doma, med drugim mi služi tudi kot modem za povezavo na net. Mam pa občutek, da je z baterijo neki narobe, čeprav je bila samo nekajkrat polnjena, namreč izredno hitro se izprazni pa tudi, če ga ugasnem, se baterija prazni ful hitr, hitreje kot bi bilo normalno, če bi bil vklopljen! Po mojem se sploh ne bi smela praznit, ko je ugasnjen, sploh pa ne v manj kot 24 urah! K sreči je moj 2 tedna star n-gage še pod garancijo in bom baterijo nesel zamenjat, če ne bo nč bolš. A mislte, da bi bateriji lahko škodila manjša praska na spodnjem robu, ki sem jo enkrat naredil z nohtom ob poskusu odstranitve z napačne strani? :) Drgač pa zakon telefon. Imam tudi nokio 3200, prav tako zakon telefon.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: fifi22 ()
||_^_|| ::
Nokia 6600 + 256MB MMC. Zelo v redu. Obcasno me mal zivcira pocasnost ce gonis vec aplikacij naenkrat ampak se navadis. Racunalnik v malem. Manjka mu za moj okus samo touchscreen. Pa se n-gage igrce delajo na njej:)
Primoz78 ::
Mam SonyEricsson P900...zadeva seka, kar me moti je le pretemen dipslay v primerjavi z N6600.
Lp Primoz
Lp Primoz
Sergio ::
T610. Ker so vsi Symbian ter 'pametni' telefoni vredni popolnoma nic v mojih oceh. Nestabilnost, pocasnost, sesuvanje, etc. Ni varjante.
T610 je lusten, hiter, simpl. Pocakajmo se 2 leti, pa bo mogoce kaj za videt.
T610 je lusten, hiter, simpl. Pocakajmo se 2 leti, pa bo mogoce kaj za videt.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
PROTOTIP ::
Imel sem ericssona t310, sam je začel javljati neko neznano napako :) tako da sem zdaj spet na eni stari 10 kilski motoroli.
KTr1sk ::
Same neke dobre telefone imate, jaz imam že več kot dve leti Audiovoxa (ja tistega za 2sit) in mi skozi dela čisto normalno (nič ne zablokira al kaj) in samo baterijo sem menjal na telefonu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: KTr1sk ()
pingec ::
ej kaj pravte na nokio 6230 ni symbian ki ga ma moj sosed i vcasih kr loada in se zasteka ima skor enake funkcije kot t610 pa še edge edino html strani pa EMS ne podpira pa filme lahk do 4min snema
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | kakšne mobilne telefone uporabljate (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 10673 (6659) | zolja |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33939 (23612) | LuGi |
» | kolko mobitelov ste dali skoz? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 13001 (9170) | Azrael |
» | kateri mobitel kupiti?Oddelek: Mobilne tehnologije | 4105 (3708) | NemecRok |
» | Kateri mobitel kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 2861 (2553) | jero_no1 |