Forum » Pomoč in nasveti » Vprašanje - LAN party
Vprašanje - LAN party
Mathias ::
Ojla!
Sem pravkar videl novico o zaključku NEST.2004 in vidim, da bi mi lahko pomagali pri moji nalogi. Imam dve vprašanji. Na faxu delam en projekt in me zanima ali se oprema (pri tem ne mislim računalnikov vsakega posameznika), ki se jo uporablja na srečanjih kot je NEST.2004 oz. LAN party-jih najame ali kako?
Zanima me tudi kako je poskrbljeno za napajanje toliko računalnikov?
Hvala in lep pozdrav vsem!
Sem pravkar videl novico o zaključku NEST.2004 in vidim, da bi mi lahko pomagali pri moji nalogi. Imam dve vprašanji. Na faxu delam en projekt in me zanima ali se oprema (pri tem ne mislim računalnikov vsakega posameznika), ki se jo uporablja na srečanjih kot je NEST.2004 oz. LAN party-jih najame ali kako?
Zanima me tudi kako je poskrbljeno za napajanje toliko računalnikov?
Hvala in lep pozdrav vsem!
ali3n ::
kolikor vem mrežno opremo in serverje posodijo sponzorji (Mlacom, Unistar hvala!), za elektriko pa proti plačilu poskrbi Elektro Primorska (poseben vod - cca 70kW) in Primož (omarice in kabli)
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Doman ::
am, jast drugo leto zagotovo pridem :> koklko more pa vsak posameznik prispevati, da se udeleži tega partya
ali3n ::
letos 2500 sit/ tri dni
- "Rozi vidm." "S psom!"
ginekolog ::
Za elkektriko lahko racunas povprecno 1-1.5 A na comp = 200-300W. Swithce pa si sposodis... digital data in ostali. Z navadno varkvako (16A) lako torek obesisi gor 12 masin pa bo slo.
Divers do it deeper.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NEST.2004 se je zaključil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 5931 (5831) | WarMaker |
» | Srečno 2005 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Obvestila | 8083 (6612) | DavidJ |
» | Prihaja NEST 2004Oddelek: Novice / NEST | 2798 (2798) | Jeebs |
» | NEST.2004 - prijavaOddelek: Novice / NEST | 2814 (2814) | Adephx |
» | Napovedujemo NEST:2004 (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NEST | 5142 (5142) | Primoz |