Forum » Programiranje » Eclipse visual project
Eclipse visual project
pajac ::
Danes sem si namestil Eclipse 3.0 na PC, predvsem zaradi lazjega GUI programiranja.
Zanima me če kdo že uporablja kakšen plugin v Eclipse-u, s katerim se to da naredit.
Jz sem nasel tegale Eclipse Visual Project, sam kot je videt moram instalirat se dva plugina prej, pa še to ne vem če dela z najnovejšo izdajo Eclipsa 3.0. Če je to kdo že sprobal bi ga prosil da se oglasi!
Zanima me če kdo že uporablja kakšen plugin v Eclipse-u, s katerim se to da naredit.
Jz sem nasel tegale Eclipse Visual Project, sam kot je videt moram instalirat se dva plugina prej, pa še to ne vem če dela z najnovejšo izdajo Eclipsa 3.0. Če je to kdo že sprobal bi ga prosil da se oglasi!
HA!..Tega pa nima še nihče!! ;p
- spremenilo: pajac ()
NoUse4AName ::
Z tistim eclipse GUI editor plugin je cela jebacina. Meni ga ni uspelo vspostavit v delujoce stanje.
pajac ::
No kul da se je kdo oglasil , pa tudi če ti ni uspelo!
Se bom jz probu pomatrat proti koncu tedna, ko pridem do ADSL-ja ! Če mi uspe se oglasim z navodili! Do takrat pa lep pozdrav!
Se bom jz probu pomatrat proti koncu tedna, ko pridem do ADSL-ja ! Če mi uspe se oglasim z navodili! Do takrat pa lep pozdrav!
HA!..Tega pa nima še nihče!! ;p
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Macbook za programiranje (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 13176 (7250) | Saul Goodman |
» | [PHP] NetbeansOddelek: Programiranje | 2372 (1776) | gnomee |
» | Kateri IDE uporabljate za programiranje?Oddelek: Programiranje | 2748 (2162) | Invictus |
» | programiranje v javeOddelek: Programiranje | 1321 (1169) | infiniteLoop |
» | Velike dileme s programskimi jezikiOddelek: Programiranje | 3280 (2020) | roli |