Forum » Pomoč in nasveti » Minivigor128
Minivigor128
Kunte ::
Koega ima modem Minivigor128 (win98) ki ga racunalnik zazna vendar ne vzame gonilnika z instalacijskega cd-ja.poskusil bom sneti novejse gonilnike.Ima kdo kaksne izkusnje?
LP Kunte
pviran3 ::
Ne daš, da maš cd-rom ampak da izbereš lokacijo. naštimaš d:\... (kjer pač so gonilniki) in jih inštaliraš
kinimod5 ::
Ne bo pomagalo. Pri meni se sicer gre za instalacijo minivigorja 128 na WinXP sp2. Napravo dobi, vendar ko mu pokazes kje naj vzame driverje javi da jih ni - poskusil sem z driverji iz CD-ja, kot z novimi iz net-a! Poskusil sem na dveh razlicnih racunalnikih (obakrat winXP sp2) in je isto sr... Je mogoce da ga kaj muci USB2? Na prejsnjem racunalniku je delal brez problemov.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Acer Aspire 5315 wireless driverOddelek: Omrežja in internet | 10779 (4767) | amigo_no1 |
| » | Izjemno počasen prenosnikOddelek: Pomoč in nasveti | 2171 (1574) | Zheegec |
| » | Usb - device not recognizedOddelek: Pomoč in nasveti | 2408 (2177) | e-marko |
| » | Pinnacle PCTV revealed (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 7642 (5578) | maxy |
| » | IrDa vmesnik Y-160Oddelek: Mobilne tehnologije | 2638 (2370) | TheHijacker |