Forum » Hlajenje in modifikacije » Brušenje hladilnika...
Brušenje hladilnika...
Dobius ::
in sicer - kupil sem vga silencer-ja in nima ravno glossy finisha..
zato bi ga seveda rad malo pobrusil ampak ne vem kak se tega lotit. Vem pa da se bo na tem forumu kdo našel ki je to že delal..skratka... s čim, kako , kakšna razlika, vse kar je treba vedet
zato bi ga seveda rad malo pobrusil ampak ne vem kak se tega lotit. Vem pa da se bo na tem forumu kdo našel ki je to že delal..skratka... s čim, kako , kakšna razlika, vse kar je treba vedet
- premaknilo iz Pomoč in nasveti: bastadu ()
nicjasno ::
nabavi vodobrusni papir. 1000-ko ali pa 1500-ko. Daj papir na ravno podlago(kaka steklena miza, ali pa ravna iverka), gor pokapaj malo vode, in gladilnik cim bolj vzporedno s podlago drgni ob njega. Ko bos koncal, bo povrsina zelo gladka (male praske se bodo sicer vidle), ampak bo pa neprimerno bolj gladka kot prej. Drugace pa lahko zadeva tudi das komu v kaki delavnici, da ti jo prav spolira.
www.nicjasno.com | www.vsejasno.com
mazy ::
ko smo že pri tem, s kakšnim "Šmirglom" pa brust naprimer čipe kot so NB ali kakšna grafična al pa kej podobnega? in kako tehniko ubrat
DjTonic ::
mazy večino ti je že povedal nicjasno. Če nimaš tako finega vodobrusnega papirja lahko vzameš tudi 800-tko. Jaz sem že precej zadev zbrusil s tem in se obnese prav dobro, za začetek je celo boljši. 1000 oziroma dalje je potem za tisti Finish, ko hočeš, da se zadeva zares sveti, ampak to lahko dosežeš tudi že z 800-tko. Pazi le, da stvar ravno pobrusiš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Barvanje BMX kolesaOddelek: Šport | 6877 (6380) | SkIDiver |
» | ThermalRight 120 Ultra (extreme)Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 1880 (1503) | RC14 |
» | Vodobrusni papir 1200Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 3494 (3248) | 5pellfire |
» | Vesoljske temperature procesorja!!Oddelek: Strojna oprema | 1410 (1163) | budili |