Forum » Programska oprema » Outlook Express
Outlook Express
zajcek ::
Vedno ko zaženem ta program da bi si pregledal E-pošto, vedno se mi prikaže error sporočilo:
There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: 'user@domain.com', Server: 'Server', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR The requested item could not be found.', Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92
Potem si pa grem popraviti nastavitve v accountih(POP3 domena in uporabniško ime se mi ne shranita).
Ampak fora je v tem ker se mi to NIKOLI ne shrani in moram vedno znova popravljati...
Kako bi lahko popravil da bi se mi to shranilo ???
Prosim naj mi kdo pomaga...
There was a problem logging onto your mail server. Your Password was rejected. Account: 'user@domain.com', Server: 'Server', Protocol: POP3, Server Response: '-ERR The requested item could not be found.', Port: 110, Secure(SSL): No, Server Error: 0x800CCC90, Error Number: 0x800CCC92
Potem si pa grem popraviti nastavitve v accountih(POP3 domena in uporabniško ime se mi ne shranita).
Ampak fora je v tem ker se mi to NIKOLI ne shrani in moram vedno znova popravljati...
Kako bi lahko popravil da bi se mi to shranilo ???
Prosim naj mi kdo pomaga...
Vaš zajček
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Outlook express noče pošiljatiOddelek: Pomoč in nasveti | 3285 (3242) | -Neverhood- |
» | WinXp+Win98SE+ICSOddelek: Operacijski sistemi | 926 (838) | ~Panter~ |
» | pinkponk email??Oddelek: Omrežja in internet | 1490 (1370) | *TV* |
» | SiOL mail <= ne dela!Oddelek: Omrežja in internet | 2619 (2470) | ||_^_|| |
» | Email.siOddelek: Programska oprema | 6538 (6326) | hanuman |