» »

Battle for Dune

Battle for Dune

Kekec ::

A se se spomne kdo Dune II al pa Dune 3000 se mi zdi ali je bil 2000 sej nivazn, za tiste case je bil Dune II kar vredu špil, zanimiv in tut dovolj hiter, tisto nadaljevnje Dune 3000/2000 (karkoli ze) se mi ni zdel vreden počenega groša, no zdaj pa prihaja zopet novo nadaljevanje upam da bo kaj boljsi kot pa prethodnik!
Sreenshots

`DoC ::

Čak čak, počas pa po vrsti. Dobr lahka da se motim k sem te špile igral dolg nazaj, Dune I, Dune II, Dune 2000 (grafična predelava Dune II). Zame je ta špil legenda med strategijam in sem ga nabijal do obisti, ah kdo bi pozabil Peščene Črvlje™... Glede nadeljevanja Duna sem bral opis v Jokerju, in slike ko so bile tam so ble ker mljask, sam počakmo raj in ne se prehitro veselit, men je važna predvsem igralnost ne pa neka lepa fasada, ampak do zdej me še kar se tiče Duna nič ni razočaral...:D
+°´°+,¸¸,+°´°~What We Do In Life, Echoes In Eternity~°´°+,¸¸,+°´°+

Kekec ::

Ja sej glih o tem govorim, Duna 2000 tako kot si reku grafična predelava, ok ok res je lepš izgledu ampak ni pa imel nič kaj posebnega na novo dodelanega da bi ga ful igral, zato pa upam da bo ta Battle for Dune kaj bolsi, da ne bo spet sama neka predelava!

Dami ::

Ziher bo neki novga kr bo v 3D. In pogon v katerem bo ta dune naret, bo westwood pol v vse svoje prihodnje strategije spacal. Sam po pravic povedan men 3d strategije niso fajn (earth 2150, warzone....). Dune2 je še vedn zakon (pa super dune2 tud:D)
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

Morpheus ::

Mah Emperor bo grafika dol al gor najbnolša strategija zaradi: ogromnega števila misij, prelepimi enotami, peščenih črvov (hehe) in še in še, pa btw, grafika seka, četut se mi zdi da bo zarad 3D mal trpela razglednost, sam je vredn za to lepoto!
I too shall be brought low by death, but until then, let me win glory!

Kekec ::

Bomo vidl ko bo ven prsu, upam da nebo sam neslavno propadel, kot nekateri!

kn3z007 ::

najboljši del iz serije dune je sigurno prvi del. bil je na cd-ju, imel lepo grafiko in animacije in imela je tisto kar prenekaterim igram manjka. dobra igralnost. Jaz sem jo igral po 6 ur dnevno. želim si samo še to, da naredijo remake prvega dela.
Lp
kn3z007

www.geneza.com

ahac ::

Ja, Dune 1.
Nisem znal naprej, ker nisem vedel, da gresta v letalo lahko samo 2 osebka.8-O

Dami ::

Jst sn pa čist na konc odpovedal, kr mi folk ni hotu glavne harkonove baze napadit (sam ta je še ostala). No, sej mi jo kmal frend prnese, pol pa 'jovo na novo'. Can't wait:D
Res bi rajš vidu remake prvega dela, kot pa drugega kr strategije so vse iste, pri pustolovščinah pa je vsaka neki posebnega.
Don't worry about me. The bleeding is just the begining of a healing process.

jakinj ::

Emperor naj bi poleg 3 glavnih hiš (Harkonen,Atreides,Ordos) mel še 5 pod hiš(Teliaxu,Guild,Ix,Sardukar in Fremen)
S katerimi bi se povezoval po potrebi.
Seveda se nekatere izključujejo Teliaxu in Ix.(Tako je v knjigi kako bo pa v igrici pa nisem nikjer najdu)
Bi znalo bit kar zanimivo.
To live whitin the circle of life only one thing is asked in return. Everyone pays the ultimate price. Make every moment count.

HellGiven2k ::

Westwood je zafuku zadnji dve igri (TS & RA2) in tut to bo, čeprav so slike impresivne, ampak sj so ble impresivne tut od RA2-ja. Fantje nč ne bo z dobro igo se kr sprjaznte, znam napovedovat prihodnost :>.

jakinj ::

Ma sej RA2 ni bil tko slab.
Če se bojo pri Emperorju zgodbe iz knjige saj mal držali bi znalo biti kar zanimivo. Grafika je saj iz že videnega kar kul. Sam če bo igralnost ...
Pa enote so tud kul še posebej Fremen (death komandos)>:D
To live whitin the circle of life only one thing is asked in return. Everyone pays the ultimate price. Make every moment count.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Command & Conquer se vrača na začetek (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Igre
6414214 (6790) -valvoline-
»

Vaših 5 igr vseh časov (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
22237783 (23499) Sc0ut
»

Igra Age of Empires III bo izšla 28. oktobra (letos)

Oddelek: Novice / Igre
456533 (4331) kuglvinkl
»

Izšel Emperor

Oddelek: Igre
221767 (1396) [t502]
»

red alert

Oddelek: Igre
161519 (1350) Loki

Več podobnih tem