Forum » Omrežja in internet » XS26 kot tunnel provider
XS26 kot tunnel provider
Bug ::
Pozdravljeni...
napravil sem si account in tunnel pri XS26 vendar ne vem kaj je treba storiti dalje. Ce uporabljas XS26 kot tunnel provider, ti dodeli celotno zono /48 in imas ogromno IPjev na voljo, tako da si lahko na vsakega nastimas svoj reverz.. seveda pa rabis vnos v DNS server, ki podpira AAAA type vnose, ter seveda iz XS26.net moras potem pointat na taisti DNS streznik kjer te vnose vnasas ---->> kako se to napravi in kje?
Lp,
Bug
napravil sem si account in tunnel pri XS26 vendar ne vem kaj je treba storiti dalje. Ce uporabljas XS26 kot tunnel provider, ti dodeli celotno zono /48 in imas ogromno IPjev na voljo, tako da si lahko na vsakega nastimas svoj reverz.. seveda pa rabis vnos v DNS server, ki podpira AAAA type vnose, ter seveda iz XS26.net moras potem pointat na taisti DNS streznik kjer te vnose vnasas ---->> kako se to napravi in kje?
Lp,
Bug
TyKee ::
www.afraid.org
Omogoca reverse ter tudi pointanje.
In deluje, ker sem pred cca pol leta imel prav tam tunnel in sprva tako urejene DNSje,
kasneje sem ustimal svoj DNS.
Omogoca reverse ter tudi pointanje.
In deluje, ker sem pred cca pol leta imel prav tam tunnel in sprva tako urejene DNSje,
kasneje sem ustimal svoj DNS.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ipv6<==>ipv4Oddelek: Omrežja in internet | 2773 (2175) | JanZorz_go6 |
» | IPV6 Irc serverji ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18572 (13729) | UnderTaker_ |
» | ipv6 for g33k`s (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 13039 (9595) | Kami |
» | IPv6 problem pri inštalacijiOddelek: Programska oprema | 998 (895) | Gandalfar |
» | IPv6 on Linux RH9Oddelek: Omrežja in internet | 2324 (1873) | Gandalfar |