Forum » Pomoč in nasveti » Ob inštalizaciji modema mi resetira računalnik...
Ob inštalizaciji modema mi resetira računalnik...
BattleMaster ::
Ko instaliram original driverje za modem, mi računalnik nenadoma resetira...Probal sem original in driverje na xp jih vendar nič ne pomaga ! ?
pviran3 ::
Poskusi še najti driverje na internetu
Ker modem maš?
Men se je rastartov z xp gonilniki, pol sm dau pa in cd-ja, pol ne pa nehu in dela ša danes
Ker modem maš?
Men se je rastartov z xp gonilniki, pol sm dau pa in cd-ja, pol ne pa nehu in dela ša danes
ql000 ::
pozdrav!
a maš mogoče motorolin PCI modem? s temi so ravno takšne težave!! original driverji so ravno tako resetirali mašino, pol k sm pa že stotič driverje naložu sm pa rajš rabljen zunanji modem nabavu za par čukov.
drugače pa probaj s kakimi starejšimi driverji za isti modem...
a maš mogoče motorolin PCI modem? s temi so ravno takšne težave!! original driverji so ravno tako resetirali mašino, pol k sm pa že stotič driverje naložu sm pa rajš rabljen zunanji modem nabavu za par čukov.
drugače pa probaj s kakimi starejšimi driverji za isti modem...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HP Compaq 6715s driver problemsOddelek: Operacijski sistemi | 5316 (4567) | tictac |
» | Ni mogoča instalacija driverjev na HP nx7300Oddelek: Operacijski sistemi | 8653 (5102) | d4rko |
» | Sranje z winsi&modemomOddelek: Strojna oprema | 694 (635) | mrTwelveTrees |
» | Ni zvoka!Oddelek: Programska oprema | 735 (661) | jurer |
» | Problem s motorola SM56voice chipsetom.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1559 (1321) | Koci |