» »

Izdelava spletnih strani kot počitniško delo

Izdelava spletnih strani kot počitniško delo

R33D3M33R ::

Pozdrav, ker bi rad med počitnicami kaj zaslužil in bi rad izkoristil tisto kar znam, sem se spomnil da bi izdelal kako spletno stran za podjetje, organizacijo itd.
Na koga se naj obrnem? Mogoče kdo ve kako to gre?
Kolikor sem iskal po slo-techu take teme še ni bilo. Za vsak nasvet se zahvaljujem.

LP
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Phoebus ::

Za začetek pejd na študenta

pivmik ::

Ja najprej pejdi na študentski servis pogledat če je kaj.

Če ni nič, kot je nekdo že napisal tukaj: Odpri Imenik in začni iskat podjetja, ki misliš da bi se zanimala za spletno predstavitev. In jih kontaktiraj(email, telefon, pismo).

Ali pa postaviš svojo spletno stran na kateri predstaviš tvoje stroitve.. ozdelovanje spletnih strani.

Samo moraš pa imet nekaj referenc, moraš pokazat podjetju nekaj strani ki si že naredil.
Kako dobi reference? Narediš spletne strani zastonj, lahko recimo stran kjer predstaviš nekaj programov, stran s smešnicami, izdelaš kakšni strani samo design, izdelaš stran neprofitni organizaciji... samo ne delat podjetjem zastonj.
LP, Gregor GRE^

b0B3k ::

Ideja: Poskusi najti kako društvo oz. organizacijo () v vašem kraju - tvojem okolišu pa jim ponudi izdelavo spletne strani.
Tako boš ubil dve muhi na en mah, naučil se boš delati stran na konkretnem primeru, pa še morebiti lahko zahtevaš majhen znesek kot plačilo - če že nujno potrebuješ denar (kajazvem npr 10k, odvisno seveda).

Naslednjič boš kot referenco pokazal ponudnikom dela kaj znaš in kakšni so tvoji izdelki

R33D3M33R ::

Aha, hvala vam za nasvete. V bistvu sem spletno stran hotel že narediti za sošolko (nek konjeniški klub), in sem jo tudi, samo zaj nič ne reče, da bi jo uploadal.
Pa ker je to obiskano bi morda dal link do kake strani, kjer opisujem WebDesign pa to...
Bom se potrudil, prvo moram pa na študenta.
Hvala, če še kdo kaj ve, naj kar napiše.
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prodaja spletnih strani

Oddelek: Izdelava spletišč
233551 (3004) Tydek

Izdelava spletne strani - Poceni (strani: 1 2 3 )

11624295 (22783) Ziga Dolhar
»

Internetna stran (strani: 1 2 )

535960 (5148) Mipe
»

Spletna stran

91289 (1118) dba
»

Konkretna cena izdelave strani (strani: 1 2 )

888958 (6279) _Beast

Več podobnih tem