Forum » Pomoč in nasveti » Nenehno piskanje računalnika
Nenehno piskanje računalnika
theD3viL- ::
Kar naenkrat so se mi v win. začele pojavlati nevem (se ne spomnim kaksne) napake, in sem formatiral, naložil winXP in od takrat mi računalnik piska kakor policijske sirene !!
Resetiral sem BIOS - nic bolse, formatiral se 1x, nic bolse, ... kaj je narobe? Predvidevam da je spor strojne opreme, sam mi prej tega se ni naredilo!
Resetiral sem BIOS - nic bolse, formatiral se 1x, nic bolse, ... kaj je narobe? Predvidevam da je spor strojne opreme, sam mi prej tega se ni naredilo!
Gizmo_X ::
Ti računalnik piska že ob samem vklopu, ali šele v prihodu v okna?
Če piska že ob vklopu, preveri, če je vse v računalniku tam, kjer mora biti. Mogoče se je procesor malo premaknil, izgubil popoln kontakt, mogoče je kriv pomnilnik..
Če piska že ob vklopu, preveri, če je vse v računalniku tam, kjer mora biti. Mogoče se je procesor malo premaknil, izgubil popoln kontakt, mogoče je kriv pomnilnik..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pumpa za bencin piska..Oddelek: Na cesti | 2405 (2152) | toplakd |
» | računalnik ne delaOddelek: Pomoč in nasveti | 1219 (1113) | ABX |
» | Pomagajte mi pri eni zadevi- nova plata ASUS A8N-E Deluxe- PISKA!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1375 (1154) | Volta |
» | en problemck (piski ko prizgem komp ...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 802 (677) | bajro |
» | Zakaj disk piska?Oddelek: Strojna oprema | 1134 (953) | Baja |