Forum » Kaj kupiti » DVD recorder CAT DV-RX2
DVD recorder CAT DV-RX2
owen ::
čao folk,
zanima me, če kdo kej več ve o dvd recorderju, ki ga prodaja neckerman v svoji kataloški prodaji po 70.000 sit? cena se mi zdi trenutno še najboljša, čeprav CAT ni ravno neka huda znamka. mal sem gledal po internetu in ugotovil, da je proizvajalec nemška firma, kar bi lahko sodil, da ne more biti ravno slabo, pa še dve leti garancije ti dajo!
zanima me, če kdo kej več ve o dvd recorderju, ki ga prodaja neckerman v svoji kataloški prodaji po 70.000 sit? cena se mi zdi trenutno še najboljša, čeprav CAT ni ravno neka huda znamka. mal sem gledal po internetu in ugotovil, da je proizvajalec nemška firma, kar bi lahko sodil, da ne more biti ravno slabo, pa še dve leti garancije ti dajo!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Davek pri prodaji delnic GRVGOddelek: Loža | 1179 (1068) | metalc |
» | Rekorden padec prodaje računalnikov (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 29547 (23127) | klemenSLO |
» | Linux se poslavlja s PlayStationa 3Oddelek: Novice / Konzole | 6537 (5437) | e-marko |
» | Samo internetna prodaja računalniških komponent?Oddelek: Kaj kupiti | 2538 (2102) | sniffo |
» | Prodaja iger lani naraslaOddelek: Novice / Ostale najave | 4757 (3551) | MacQ |