Forum » Pomoč in nasveti » Matsonic MS8137C+ in Win XP
Matsonic MS8137C+ in Win XP
Enron x86 ::
Pred nekaj dnevi sem svoje stare Win ME hotel zamenjati z Win XP (PRO). Ko pa sem končal z namestitvijo le teh, se mi je ob prvem zagonu na zaslonu pojavila ''ne kaj preveč lepa grafika'', če me razumete... Zaslon je postal moder, vse je nekaj migetalo... Zdej me pa zanima, kaj bi lahko blo narobe:
1. Al je mogoče kaj narobe z diskom
2. Al je kaj narobe z grafično (ATI Radeon 7200)
3. Al je kriv monitor Exair LCD
Slišal sem, da ima moja matična Matsonic MS8137C+ težave pri tem pa še zdaj ne vem, kaj bi lahko blo narobe. A je res treba ven pometat ves nepotreben hardware?
L.P.
1. Al je mogoče kaj narobe z diskom
2. Al je kaj narobe z grafično (ATI Radeon 7200)
3. Al je kriv monitor Exair LCD
Slišal sem, da ima moja matična Matsonic MS8137C+ težave pri tem pa še zdaj ne vem, kaj bi lahko blo narobe. A je res treba ven pometat ves nepotreben hardware?
L.P.
Palko ::
Si naložu nove gonilce za Ati,ker gonilci od XP-a so VGA gonilci.pa čeprav tečejo na 1024-768?Še prej pa naložiš nove gomilce za matično,SP1 popravek ki vsebuje tudi AGP podporo za tvojo matično nato DX9 in nazadnje za Ati.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Težava z PC-jem.Oddelek: Pomoč in nasveti | 717 (571) | Blindeye |
» | računalnik se zažene potem pa tema-pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1436 (1175) | Meizu |
» | problem z nowo grafično!!!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1381 (1022) | LeBIgMac |
» | Asus A7V600-X in Athlon 1333Oddelek: Navijanje | 916 (776) | jest10 |
» | zakaj ne dela tipkovnicaOddelek: Pomoč in nasveti | 980 (923) | McHusch |