» »

DRIV3R

DRIV3R

TommyLee ::

Pozdravljeni!

DRIV3R izid igre 24.6.2004, danes smo 10.7.2004 in igre še zdaj ni na policah trgovin na uradni strani vedno prestavljajo izid igre, sedaj so ga prestavili na 15.7.2004 :( ! DRIV3R igra bo podobna gta-ju, ampak proizvajalci pravijo, da ne bo tako podobna. Veliko več bo vožnje z avti oz. motorji (do 70%), ostalo bo streljanje sovražnikov ! ! Jaz srčno upam na čim hitrejši izid igre !

Lp 8-)
www.dornik.si

speed machine ::

Veliko več bo vožnje z avti

Sej to že naslov obljublja.:D

Drgač pa jz tud že čakam ta špil, ker je navsezadnje legenda. (se kuj spomnem še časov driver enke, pa midtown madness-a).

Boki_ ::

Yo, k si lih omenu MM. Kdaj izide MM3 za PC?
I'm back

Thanatos ::

po moje vedenju je MM3 postal eksluzivni naslov za Xsatuljo, poleg vseh MSovih dirkacin izdelanih po Rallisport Challange 1.

BaRtMaN ::

Nekje sem bral oceno Driv3rja za PS2 pa niso bili ravno navdušeni. Vožnja naj bi bila sicer super, akcija pa zanič.

ripmork ::

tut jaz prebral review na Gamespotu-baje da špil sploh ne zadovolji pričakovanj,vsekakor ne bo uspešnica kot prvi del.(ki je enkraten;) )

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ripmork ()

TommyLee ::

To sm tut jst prebrau! Sam verjamem in upam, da bo za pc bolš :\ ! Sam da bojo motorčki pa bo super!!:D

Lp 8-)
www.dornik.si

Hux ::

Dans je 15.7 lol. Kaj to govorite o zanic konzoli PS2 al PC?

[t502] ::

Ma brezvezen je, res. Tak duhomornega spila ze dolgo nisem igral. Skusa bit se ena kopija GTA-ja...ampak to ni tisti driver ki smo ga vsi tak radi spilali pred leti. Mogoce se bi bil nekako soliden ce bi kontrole porihtali ali vsaj da bi bila voznja bolj za uzivat. Flop of the year, vsaj za mene...res skoda :|

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Test Drive Unlimited 2 - TDU2 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Igre
15127234 (17660) BorutK-73

Sučenje slike v igrah

161106 (997) Rotaidal
»

Driver3

161364 (915) jebesnick
»

Need For Speed Underground 2 (demo) (strani: 1 2 )

576276 (4549) WarMaker

Več podobnih tem