Forum » Igre » Sučenje slike v igrah
Sučenje slike v igrah
Mentalist ::
Lp
Imam spet en problem. Ko igram GTA:SA ali pa driv3r, ne morem igre igrati, saj se mi slika obrača okoli in okoli. Računalnik imam letalo za ti dve špili. Kaj je narobe?
Imam spet en problem. Ko igram GTA:SA ali pa driv3r, ne morem igre igrati, saj se mi slika obrača okoli in okoli. Računalnik imam letalo za ti dve špili. Kaj je narobe?
Lool.
- zaklenil: Rotaidal ()
Daliborg ::
kako okoli ? da se slika suce za 90°, 180°... clockwise/anticlockwise?, al se ti v sami igri suce pogled okoli svoje osi (levo/desno)?
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Tr0n ::
Dolocene igre imajo pac tak copy protection. Ce res nimas nobenega kontrolerja povezanega, potem je verjetno tezava v tem.
Podporo za piratske igre pa na ST ne nudimo.
Podporo za piratske igre pa na ST ne nudimo.
shark_nm ::
Ljubi Jezus barocco,načel si zadevo o kateri ne govorimo (enako kot rdeča barva pa bavknli iz filme the village). Upam da ti bodo bogovi naklonjeni in ti nebodo odstranili glavo...
particle ::
Pa saj ni bilo tega protectiona v GTA:SA ... samo v GTA:IV ane? Pa v Driv3r tudi ne pomnim da bi bil tak protection. Kupi original potem ti bomo lažje pomagali
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katere igre igrate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 12173 (8964) | BigFoot |
» | PC mi zamrzne -->sumim preslab napajalnikOddelek: Strojna oprema | 968 (902) | Jackal |
» | Avstralci očitno podpirajo piratstvo igre GTA:SAOddelek: Novice / Avtorsko pravo | 7114 (5876) | Lešo |
» | 9800XT - vragolijeOddelek: Strojna oprema | 2109 (1194) | mtosev |
» | Program za SRENSHOTOddelek: Programska oprema | 1162 (1039) | alkoo |