Forum » Programska oprema » Administrative update in Office XP
Administrative update in Office XP
Skrat ::
Pred casom sem moral na vec racunalnikov namestiti Office XP in sem si (morda malo nespretno) pomagal tako, da sem naredil Administrative update Offica (da mi pac ne bi bilo potrebno namescat popravkov na vsako masino posebej) in zadevo spekel nazaj na CD ter poinstaliral zadevo na vse masine.
Sedaj je zadeva taka, da imajo userji onemogoceno updejtanje Offica, ker bi se morali se naprej uporabljati administrative updejti. Za Office 2003 sem nasel registerski vnos, kjer lahko omogocis/onemogocis userjem updejtanje offica, med tem ko za XP tega ne najdem. Ali ima kdo kaksne izkusnje s tem?
Sedaj je zadeva taka, da imajo userji onemogoceno updejtanje Offica, ker bi se morali se naprej uporabljati administrative updejti. Za Office 2003 sem nasel registerski vnos, kjer lahko omogocis/onemogocis userjem updejtanje offica, med tem ko za XP tega ne najdem. Ali ima kdo kaksne izkusnje s tem?
Free software is a matter of liberty, not price.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 8.1 za kar 70 odstotkov cenejši (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 26353 (18583) | Jst |
» | Sedmica končno prehitela XP (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 12367 (9622) | ank |
» | Kateri Linux? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13291 (12116) | panteist |
» | [Xp] Kako jih zaklenit v nulo?Oddelek: Operacijski sistemi | 2538 (2170) | Ice-Heki |
» | LuknjeOddelek: Novice / Varnost | 3325 (2503) | Gandalfar |