Forum » Pomoč in nasveti » zakaj se mi pojavljajo čudni direktoriji (My Music, Links...), kako jih uničit
zakaj se mi pojavljajo čudni direktoriji (My Music, Links...), kako jih uničit
gzibret ::
V direktoriju "začasno", ki je v bistvu mapa za "My Documents" mi windowsi 2000 nenehno ustvarjajo direktorij "My Music" ter direktorij "Adobe", ki sta oba prazna. Poleg tega mi na Internet Explorerju pod Favorites zmeraj nastane direktorij "Links", ki ga tudi nočem.
Vztrajno brisanje teh direktorijev ne pomaga , saj se pojavljajo znova in znova in to povsod, tudi znotraj direktorija "Documents and Settings/all users, gzibret, default user..."
Gledal sem že register, a nisem našel nič pametnega.
Imam inštaliran tudi Adobe Acrobat Reader 5.0.
Imam inštaliran tudi System mechanic 4 ter Tweak UI, tudi tam nisem našel rešitve.
Hvala za pomoč.
Vztrajno brisanje teh direktorijev ne pomaga , saj se pojavljajo znova in znova in to povsod, tudi znotraj direktorija "Documents and Settings/all users, gzibret, default user..."
Gledal sem že register, a nisem našel nič pametnega.
Imam inštaliran tudi Adobe Acrobat Reader 5.0.
Imam inštaliran tudi System mechanic 4 ter Tweak UI, tudi tam nisem našel rešitve.
Hvala za pomoč.
ERGY ::
Ce se ne motim se direktoriji ustvarijo s tem ko hoces nekaj poslusat al pa shranit mp3 fajle oz musko al pa gledat filme in nevem kaj se vse. Tko da raj ignoriraj, k ti par map nc ne pozre diska .
LP ERGY
LP ERGY
pivmik ::
Jazst tudi sovražim tako pametovanje programov in windowsov.
V TweakUI lahko nastavljaš poti do direktorijev kot so My Music, My Videos, Links, Favorites,...
Tiste ki jih ne želiš da se ti prikazijejo jih VSE nastaviš na recimo "C:\Documents and Settings" ali pa eno tako mapo ki že obstaja.
Za Adobe pa lahko rečem da ga sovražim. Dvomim da obstaja rešitev zanj.
Sovražim ustvarjanje map v Mojih dokumentih, ma tudi bilo kje druge.
Pionir smetenja pa je Yahoo messenger ki ti infiltrira razne linke, mape, povezave in bližnice po vseh kotičkih računalnika. Prasci spamerski!
ERGY:
Gre se za preglednost in kontrolo nad svojim compom!
V TweakUI lahko nastavljaš poti do direktorijev kot so My Music, My Videos, Links, Favorites,...
Tiste ki jih ne želiš da se ti prikazijejo jih VSE nastaviš na recimo "C:\Documents and Settings" ali pa eno tako mapo ki že obstaja.
Za Adobe pa lahko rečem da ga sovražim. Dvomim da obstaja rešitev zanj.
Sovražim ustvarjanje map v Mojih dokumentih, ma tudi bilo kje druge.
Pionir smetenja pa je Yahoo messenger ki ti infiltrira razne linke, mape, povezave in bližnice po vseh kotičkih računalnika. Prasci spamerski!
ERGY:
Gre se za preglednost in kontrolo nad svojim compom!
LP, Gregor GRE^
ERGY ::
Sj razumem. Najbolje da mas recimo spybot1.3 pa instali zraven se "teaTimer" in pol bo vsako spremembo v registrih tebe prasow ce cs da sprejme vrednost al pa ne.
LP ERGY
LP ERGY
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | windows xp upgrade to windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 2894 (2450) | bluefish |
» | Kaj naredite po namestvi xpOddelek: Operacijski sistemi | 1890 (1445) | bojsi |
» | user accountOddelek: Pomoč in nasveti | 1362 (1144) | centio |
» | Win XP securityOddelek: Programska oprema | 1326 (1188) | JanezH |
» | win2000 - user managerOddelek: Programska oprema | 787 (709) | andrej |