Forum » Kaj kupiti » Kateri že SESTAVLJEN računalnik do 400 tisočakov?
Kateri že SESTAVLJEN računalnik do 400 tisočakov?
jurcy ::
Torej en prijatelj išče nek že sestavljen računalnik do 400.000 SIT.Rabi ga pa večinoma za igrice+broadband povezavo ma(torej malo več diska-nekje 160-250gb). Pa povejte še kje ga prodajajo prosim!
Hvala, Lp
Hvala, Lp
Sami: Zato ker človek hoče sestavljenega ker noče nobenih komplikacij
fusionSPY: lahko tudi manj, samo da bo ok za igre(zdejšnje in prihodnje)
fusionSPY: lahko tudi manj, samo da bo ok za igre(zdejšnje in prihodnje)
fusionSPY ::
Vglavnem, 100% se ne splača vzet sestavlenega. Saj lahka on po komponentah gre pa mu bojo oni sestavli ;) bodi brez skrbi, sploh pa za tak dnar mu bodo še rdečo preprogo do doma napelali .
boštjan ::
Vglavnem, 100% se ne splača vzet sestavlenega. Saj lahka on po komponentah gre pa mu bojo oni sestavli ;) bodi brez skrbi, sploh pa za tak dnar mu bodo še rdečo preprogo do doma napelali .
točno to sem mislil.in tisti keri bo s teboj hodil bo zelo srečen.samo pazi,da greš v pravo trgovino
ne ker tega človek noče, je zatežen...no pa adje rečmo 300 jurjev al pa 200...hoče pa že sestavlenga
Mobidick ::
Sami: Zato ker človek hoče sestavljenega ker noče nobenih komplikacij
Tudi tisti računalnik, katerega konfiguracijo vidiš v ponudbi, se sestavi, kot bi se sestavil računalnik, če bi si sam izbral komponente.
lp
The future is digital!
JAE - računalniški sistemi na levi strani poglej tistega AMD 64 al pa P4! Sam tule bi jst mejo grafo v obeh sistemih pa v AMD 64 še plato. Just my opinion.
Aja sam vseeno vstrajam pri tem, da si sam izbere komponente in mu ga oni sestavijo tudi, če kaj ne bo štimal mu bojo itQ tam povedali. Jst ne vem kaj tukaj ni razumljivega, sej bo dobu škatlo domov in bo takoj lahka začel špilat tako kot pri sestavlenemu.
andreju ::
Prakticno nikjer ne bo kaksnih dobrih racunalnikov v visjem cenovnem razredu ze sestavljenih, ker je preprosto prevec moznosti, pri tem denarju se imas pa ze pravico kar nekaj zmisljevat, ljudi, ki bi pa prinesli 400ksit in rekli, eno kisto mi dejte za ta denar, je pa zelo malo. Lahko ti pa tudi jaz prodam eno simpl athlon 2600+ konfiguracijo z Radeon 9200SE in ostalimi primernimi komponentami za 400ksit, ce hoces :)
Drugace pa bi bilo morda vredno pogledati za kaksen brand name PC, Delli, recimo, naj bi bili precej dobri, vsaj slisal sem tako - kupil nisem se nobenega (razen notebooka, ampak to je ze druga storija). Kolega mi je malce razlagal - solidno narejeno, solidne komponente, izredno tiha zadeva, nobenih tezav. Morda bi bilo vredno kaj pogledati v tej smeri.
Drugace pa bi bilo morda vredno pogledati za kaksen brand name PC, Delli, recimo, naj bi bili precej dobri, vsaj slisal sem tako - kupil nisem se nobenega (razen notebooka, ampak to je ze druga storija). Kolega mi je malce razlagal - solidno narejeno, solidne komponente, izredno tiha zadeva, nobenih tezav. Morda bi bilo vredno kaj pogledati v tej smeri.
frenk ::
jurcy: naj pokliče v bof-lj al pa bof-mb in reče da bi rad predračun računalnika za 400k pa bo dobu...takoj ko plača predračun sestavijo računalnik in pol ma tri dni časa da pride ponj...skorej čist isto kot če bi že sestavlenga kupu...samo reče za predračun, plača in pride iskat...ASAT
p.s.: za tak dnar lahko dobi že 2x36G raptorja v raid0, ki pa ga ne bo dobil v nobenem sestavljenem računalniku...lahko tud 2x72G če ma preveč dnarja
p.s.: za tak dnar lahko dobi že 2x36G raptorja v raid0, ki pa ga ne bo dobil v nobenem sestavljenem računalniku...lahko tud 2x72G če ma preveč dnarja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: frenk ()
Sami ::
jurcy: Z že sestavljenimi računalniki je v večini več problemov, ker včasih sploh ne veš kaj ti podtaknejo noter, itaq pa ga ne smeš odpirati, ker je zadaj nalepka in če jo odstraniš izgubiš garancijo.
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
Ciho ::
Kupi HP, imaš možnost dodajanja RAM-a in boljše grafe in diska. Plate in napajalniki in ohišja so kvalitetni.
Je sestavljen računalnik od priznanega proizvajalca, pa tud 400k bo hitr.
Je sestavljen računalnik od priznanega proizvajalca, pa tud 400k bo hitr.
overlord_tm ::
a ma ta človk mal preveč gnarja?
al misle met računalnik do leta 2050?
nej kup kšno firmo ker tm bo precej lažje zapravu tistih 400k dinarčkov
drgac sm pa ze dolg nazaj vidu en racunlnik z ze vgrajenim H2O hlajenjem pa plexi kišto za okroh 400k (sam nevem ke )
al misle met računalnik do leta 2050?
nej kup kšno firmo ker tm bo precej lažje zapravu tistih 400k dinarčkov
drgac sm pa ze dolg nazaj vidu en racunlnik z ze vgrajenim H2O hlajenjem pa plexi kišto za okroh 400k (sam nevem ke )
Dusan_83 ::
Tole si lahko pogleda. Sn danes slucajno naletel na ponudbo:
http://mimovrste.domenca.com/trgovina/izdelek.php?id=5225&p=nsl
http://mimovrste.domenca.com/trgovina/izdelek.php?id=5225&p=nsl
LittleDevil ::
Jest mu za 400k zritam:
-ABIT IC7-MAX3 /ASUS P4C800-E Deluxe
-INTEL pentium4 3.2GHz
-Radeon X800pro/XT al pa GeForce 6800 ultra/...
-2x250 GB diska
-2x512 OCZ PC550/4400 Dual Gold
Pa še ostale stvari (cd-rom, dvd, ohišje....)
-ABIT IC7-MAX3 /ASUS P4C800-E Deluxe
-INTEL pentium4 3.2GHz
-Radeon X800pro/XT al pa GeForce 6800 ultra/...
-2x250 GB diska
-2x512 OCZ PC550/4400 Dual Gold
Pa še ostale stvari (cd-rom, dvd, ohišje....)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: LittleDevil ()
gzibret ::
Kupi kišto za 300K (oziroma 250K + 50K za zvočno kartico), ojačevalec za 50K ter zvočnike za 50K pa bo sekal!
Refuzar ::
Torej, ker vidim da je tu dosti favsije sem se registrial, moj namen pa je da te seznanim z masino z katero sem iber zadovoljen:
http://www.e-misija.si/artikli.php?sifr...
ful zadovoljen, z monitorjem je okol 400000 pa se okol 8% ti dajo dol... priporocam!!!
http://www.e-misija.si/artikli.php?sifr...
ful zadovoljen, z monitorjem je okol 400000 pa se okol 8% ti dajo dol... priporocam!!!
Zheegec ::
Če želiš imeti PC tudi za igre, potem bi moral mogoče zamenjati grafično, drugače je v redu sistem (disk Hitachi 7K250).
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
LapD ::
mnja ce ze mas tok dnarja bi si pa lahk eno bolso graficno prvoscu ane pa še dvdpekac nebi škodu my opinion
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakupovanje pri FunTech (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 9837 (6437) | boogie_xlr |
» | Kupujem Namizni RačunalnikOddelek: Kaj kupiti | 3094 (2601) | Yuro245 |
» | 5.1 sistemOddelek: Kaj kupiti | 1441 (1010) | jurcy |
» | Pisarniški računalnik + LCDOddelek: Kaj kupiti | 1228 (1093) | MadMicka |
» | Kakšen računalnik za nekje 400 jurjev?Oddelek: Kaj kupiti | 1796 (1043) | JustVi |