Forum » Igre » Battlefield1942 in Saitek Cyborg EVO
Battlefield1942 in Saitek Cyborg EVO
frenk ::
Tega joysticka mi nikakor ne uspe usposobit za delovanje v tej igri...pregledal sm tud dost drugih forumov pa kot zgleda niso mel problemov al pa niso najdl rešitve...vem pa da se da usposobit, ker sm že igral z njim, samo pol sm vse skupaj formatiral in zdej spet ne dela
BigWhale ::
Bolj specificen opis problema bi bil dobrodosel... ;)
Jaz sem ravno ta vikend ugotovil, da je za Win2k potrebno pred EVO driverji instalirat service pack 4. Sele takrat delajo zadeve.
Hja...
Jaz sem ravno ta vikend ugotovil, da je za Win2k potrebno pred EVO driverji instalirat service pack 4. Sele takrat delajo zadeve.
Hja...
Ja jest mam WinXP in vse kritične updejte
Problem je pa sledeč:
V winsih ga normalno zazna, kalibriram ga lahko, ampak ko v nastavitvah od BF1942 probam naštimat ne nardi nč.
Če naredim svoj profil mi tipke sicer delujejo, pravtako x in y os, ampak throttle in pa ruddenji pa ne.
Problem je pa sledeč:
V winsih ga normalno zazna, kalibriram ga lahko, ampak ko v nastavitvah od BF1942 probam naštimat ne nardi nč.
Če naredim svoj profil mi tipke sicer delujejo, pravtako x in y os, ampak throttle in pa ruddenji pa ne.
evo zdele na nestu sm spet probal brez da bi nadgradil pa kr prime...zgleda ma random funkcijo narobe uporabljeno
Soni ::
Battlefield 1942 online Tournament
Link
515team server sponzored by SiOL BF1942 server IP 193.189.160.42:14567
Link
515team server sponzored by SiOL BF1942 server IP 193.189.160.42:14567
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Battlefield 1942Oddelek: Igre | 1508 (1289) | Commander29 |
» | NEST.2004 - Dedicated game serverjiOddelek: Slo-Tech | 2382 (1873) | Z-lot |
» | Nov Battlefield vietnam server!Oddelek: Igre | 969 (817) | damirez |
» | Mape za Battlefield?Oddelek: Igre | 907 (820) | Microsoft |
» | Izkoristimo Slo-Techove javne strežnike! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8956 (6037) | frenk |