Forum » Pomoč in nasveti » omejitev dostopa do xxx strani
omejitev dostopa do xxx strani
rimljan ::
kako bi najlaže omejil dostop do xxx ter warez strani na sistemu win nt oziroma win98?? za browsanje se uporablja IE!razlog je, ker je potem comp venomer poln virusov,trojanov in vsega ostalega sranja!
tnx
tnx
grabber ::
Preveri Parental filter na Google-u . Pri meni na mašini zelo lepo dela že nekaj mesecev in je zelo učinkovit.
flipflop ::
>>> za browsanje se uporablja IE!
Uporabljaj mozillo, pa bo takoj manj navlake. Pa sebe malo v red spravi da ne boš vsakega linka ki ga vidš kliknu.
Uporabljaj mozillo, pa bo takoj manj navlake. Pa sebe malo v red spravi da ne boš vsakega linka ki ga vidš kliknu.
blue ::
Sem imel enake težave z PCji, ki sem jih vzdrževal (sedaj jih ne več), dokler nisem odkril http://www.faronics.com/html/deepfreeze.asp
Edini način da se 100%no znebiš virusov in ostale nesnage...
Edini način da se 100%no znebiš virusov in ostale nesnage...
rimljan ::
bom poskusil Parental zadevo (tnx grabber) ,ker mi zaenkrat zastonj zadeve najbolj prav pridejo!
flipflop,rabim za vzdrževanje na služ.računalniku,ne zame he he!
flipflop,rabim za vzdrževanje na služ.računalniku,ne zame he he!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem za računalniško učilnicoOddelek: Programska oprema | 1526 (1172) | brodul |
» | deep freeze - pomočOddelek: Programska oprema | 1169 (856) | Voluharr |
» | Računalnik si ne zapomni!Oddelek: Pomoč in nasveti | 862 (717) | RoGPhreak |
» | Zatikanje računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1513 (1148) | _Dejan_ |
» | Nenehna okuženost računalnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1343 (1099) | jype |