Forum » Pomoč in nasveti » Brisanje
Brisanje
DarkHand ::
kako naj zbrisem linux ... ker imam slabe izkusne .. enkt sm ga brisu pa je disk crknu ...
whatson ::
če se ga hočes za vekomaj znebit izbriši linux particijo... lahko tudi s programom Partition Magic, ... lahko tudi kako drugače... lahko tudi z DiskDrakom, cfdiskom,....
Če ga hočeš reinstalirat, pa samo formatiraj linux particijo in instaliraj na novo...
ampak zakaj se znebiti Linuxa??
jaz ne morem brez Linuxa...
Če ga hočeš reinstalirat, pa samo formatiraj linux particijo in instaliraj na novo...
ampak zakaj se znebiti Linuxa??
jaz ne morem brez Linuxa...
Čas včlanitve v Slo-Tech - 6. nov 2000 ob 20:39
Administrator ::
Sej ga lko ze z linuxom zbrises al pa z WIn 2000 sam rabs une 4 diskete pa sformateras.
Ja sam sm povedu se to da ga lako ce mas linux instaleran kr v linuxu zbrises dol. Pa to z win2000 sm ti jest povedu k si hotu instalirat linux pa sm ti reku da bos mel pol probleme z odstranjevanjem.
Ja sam Windowsi pa Linux to sta zelo razlicna operaciska sistema ce ne verjames si kdaj instaleri linux ce ga bos sploh znov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Linux po instaliranju ne morem formatiratOddelek: Operacijski sistemi | 2589 (2190) | CCfly |
» | Kako formatirat PC?Oddelek: Operacijski sistemi | 2026 (1696) | BigWhale |
» | Linux mi je zaklenil particijo!Oddelek: Operacijski sistemi | 2266 (1829) | Lincolin |
» | Problem s particijami.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1423 (1294) | vojkoz |
» | Problem z particijami!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1712 (1528) | McHusch |