Forum » Programska oprema » win2000... pocasen IDE ?
win2000... pocasen IDE ?
branko_bm ::
Imam nove VIA drajvere gor
vklopil sem DMA...
IDE pa je napram winME in 98 zelo pocasen, pri COPY CD mi bere z cd-ja samo s sedemkratno hitrostjo, prej pa je z 20 ali pa 30, dako da zdaj ne gre peci cd-jev na 12 ali pa 8 kratni hitrosti, gre le z 4 kajti 6 ne obstaja (pri mojem pekacu)
tudi disk je v hd tahu v win 2000 pocasnejsi, v sisofsandri je enako (27000)
ma kdo kaksen predlog? bo zo popravkom (100mb) kaj bolje?
HVALA
LP mr_cadd
vklopil sem DMA...
IDE pa je napram winME in 98 zelo pocasen, pri COPY CD mi bere z cd-ja samo s sedemkratno hitrostjo, prej pa je z 20 ali pa 30, dako da zdaj ne gre peci cd-jev na 12 ali pa 8 kratni hitrosti, gre le z 4 kajti 6 ne obstaja (pri mojem pekacu)
tudi disk je v hd tahu v win 2000 pocasnejsi, v sisofsandri je enako (27000)
ma kdo kaksen predlog? bo zo popravkom (100mb) kaj bolje?
HVALA
LP mr_cadd
je imel, oz. ima kdo podobne probleme v win 2000
snema komu copy cd v win 2000 z 10 ali pa 12x hitrostjo ?
snema komu copy cd v win 2000 z 10 ali pa 12x hitrostjo ?
kaj zdaj noben nima win2k ?
vsi jih tako hvalite in vsi jih imate...
DMA pa dela hude probleme...
poleg tega pa recimo ko se hocem povezat na net, moram vedno znova vtipkovat kodo, saj si je w2k ne zapomnijo, vedno jo znova in znova napisejo dvojno, save password sploh ne deluje....
ima ze kdo popravek gor (105mb) ali koliko ga je na microsoftovi strani, a so kaksne bistvene spremembe, dela DMA z popravkom ok ?
vsi jih tako hvalite in vsi jih imate...
DMA pa dela hude probleme...
poleg tega pa recimo ko se hocem povezat na net, moram vedno znova vtipkovat kodo, saj si je w2k ne zapomnijo, vedno jo znova in znova napisejo dvojno, save password sploh ne deluje....
ima ze kdo popravek gor (105mb) ali koliko ga je na microsoftovi strani, a so kaksne bistvene spremembe, dela DMA z popravkom ok ?
OrlyTM ::
Hja ... kar se tiče problemov z DMA ... popravek to vsebuje, če je pa popravu pa ne vem. Jaz osebno sem oz. imam kar precejšnje probleme z DCC, vendar bolj krivim moj CD-ROM kot pa windowse, ker je po nadgradnji firmwareja za TEAC 40x in PX 121032a zadeva mucho boljše prebavljiva. Vseeno ... SP2 je obvezen dodatek, ker ima še kup drugih popravkov, ki vsekakor niso zanemarljivi.
Kar pa se tiče passworda za net ... kar klikni dial, password je pravi, sam zapis je daljši ... najbrž zaradi varnosti ali bogvekaj. Če si prepričan, da si vpisal pravi pass, pol je ta pravi vpisan, sam več zvezdic je kot bi jih moglo bit.
lp
OrlyTM
Kar pa se tiče passworda za net ... kar klikni dial, password je pravi, sam zapis je daljši ... najbrž zaradi varnosti ali bogvekaj. Če si prepričan, da si vpisal pravi pass, pol je ta pravi vpisan, sam več zvezdic je kot bi jih moglo bit.
lp
OrlyTM
--------------------------------------------------
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
<b>Fear is in The Eye Of The Beholder. Don't let it be You!</b>
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | WinME mi delajo hitreje od WinXPOddelek: Operacijski sistemi | 1876 (1490) | daylight |
» | Seagate 30 GB na PIO Mode namesto DMA !?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1617 (1402) | Dami |
» | W2k in DMAOddelek: Programska oprema | 1115 (1000) | Mr.B |
» | CD-RW Plextor problemOddelek: Strojna oprema | 1482 (1243) | dynamite |
» | Pocasen racunalnikOddelek: Pomoč in nasveti | 1627 (1363) | CEZAR |