Forum » Omrežja in internet » certifikati in mozila firefox
certifikati in mozila firefox
shock ::
Lep pozdrav,
imam probleme s certifikati v firefoxu. ko hočem it na eno stran (HTTPS), mi javi da imam "invalid certificate" in da zaradi tega mi ne bo odprlo stran. Zdaj me zanima kje naštimam v firefoxu, da mi tisto stran vseeno odpre? IE pa tega mi ne teži tolk, samo me opozori da je neveljaven certifikat.
imam probleme s certifikati v firefoxu. ko hočem it na eno stran (HTTPS), mi javi da imam "invalid certificate" in da zaradi tega mi ne bo odprlo stran. Zdaj me zanima kje naštimam v firefoxu, da mi tisto stran vseeno odpre? IE pa tega mi ne teži tolk, samo me opozori da je neveljaven certifikat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Backup in uvoz SIGEN-CA certifikataOddelek: Omrežja in internet | 13211 (2100) | kow |
» | Mozilla s pretečenim certifikatom pomotoma onesposobila vse razširitve v Firefoxu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 14944 (9050) | LightBit |
» | Ob vstopu na stran spletne banke mi ne ponudi okna s certifikatomOddelek: Pomoč in nasveti | 9208 (6892) | mepa |
» | Sigen-ca za strežnikOddelek: Informacijska varnost | 4754 (4084) | Tomas 33 |
» | Mozilla Firefox 0.8, Thunderbird 0.5, in prenovljen portal MozillaZineOddelek: Novice / Brskalniki | 5753 (5753) | MrStein |