Forum » Omrežja in internet » K2.net ADSL
K2.net ADSL
Uporabnik ::
Torej ker mi je spet, tako kot že nekajkrat crknil moj ljubi kabelski net ravno popolden pred vikendom (tokrat celo podaljšani vikend), in ker so mi podražili naročnino na net za cca 100% (na raven ostalih ponudnikov) sem se odločil, da bi morda zamenjal ponudnika.
Pri Telemachu pač med prazniki dela samo neka oseba, ki pač pobere prijavo za motnjo, tehniki pa uživajo vikend... zato me zanima nekaj vprašanj v zvezi z K2.net ADSL
Seveda se za odgovore že v naprej zahvaljujem.
Torej kaj pomeni 24 urna podpora pri K2.net?
Kakšen je kaj uptime? (telemach in siol sicer kar ok, sam ko ti ga tkole med prazniki vn vrže!!!! in veš da boš 3 dni kuril backup prek butn/volja).
Kako se kaj odzivajo mail strežniki na K2.net? (telemach je tukaj res super, sploh glede na siol zadnje čase)
Kakršnakoli druga pozitivna/negativna izkušnja s K2.net? (ker če podpišem za 2 leti pol ga lahk fajn najebem, če ne bo ok)
Pri Telemachu pač med prazniki dela samo neka oseba, ki pač pobere prijavo za motnjo, tehniki pa uživajo vikend... zato me zanima nekaj vprašanj v zvezi z K2.net ADSL
Seveda se za odgovore že v naprej zahvaljujem.
Torej kaj pomeni 24 urna podpora pri K2.net?
Kakšen je kaj uptime? (telemach in siol sicer kar ok, sam ko ti ga tkole med prazniki vn vrže!!!! in veš da boš 3 dni kuril backup prek butn/volja).
Kako se kaj odzivajo mail strežniki na K2.net? (telemach je tukaj res super, sploh glede na siol zadnje čase)
Kakršnakoli druga pozitivna/negativna izkušnja s K2.net? (ker če podpišem za 2 leti pol ga lahk fajn najebem, če ne bo ok)
Uporabnik ::
Heh, sej sm imel to tud jaz v mislih :) Sam k to ni tehnična pomoč ...
No ja zgleda nima noben K2.net ADSL kle?
No ja zgleda nima noben K2.net ADSL kle?
ahac ::
Boš pa ti prvi in boš lahko potem tukaj ostalim napisal izkušnje.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
DarkoB ::
Kaj te zanima v zvezi z K2.netovo ADSL ponudbo, da pa nebi bilo že napisano na http://adsl.k2.net/?
LP
Darko
LP
Darko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nov slovenski IRC-strežnikOddelek: Novice / Omrežja / internet | 7139 (7139) | Bakunin |
» | K2.net pričel ponujati brezplačni priklop ADSLOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3181 (3181) | DarkoB |
» | K2.net ADSLOddelek: Novice / Ostale najave | 3939 (3939) | AtaStrumf |
» | ADSL (ne SiOLov)Oddelek: Omrežja in internet | 1616 (1480) | JXS |
» | SLO ponudniki dostopa do internetaOddelek: Omrežja in internet | 1530 (1116) | Nemelk |